Εκτός έδρας νίκη για τον Άρη Αιτωλικού επί του Αστέρα Αγρινίου

Ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ επικράτησε εκτός έδρας με σκόρ 0-1 μέσα σε μια ιδιαίτερη δύσκολη έδρα του Αστέρα Αγρινίου το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022, ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β'κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας.

Στο Α' ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα μπει καλύτερα στο παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες χωρίς όμως να έχουν επιτυχή κατάληξη.

15' Ωραία κάθετη μπαλιά του Φράγκου Α. στον Πασπαλιάρη Σ. μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, το σούτ που θα επιχειρήσει θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

29' Εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων από τον Κοντό Ι. ο Πασπαλιάρης Σ. Θα πιάσει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα βρει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Κάκκος Γ. δεν θα μπορέσει να την στείλει στα δίχτυα.

40' Εκτέλεση φάουλ από τον Φράγκο Α. από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο Β' ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα παίξει πολύ σωστά με αντεπιθέσεις όπου θα καταφέρει να πετύχει το γκολ της νίκης, και στη συνέχεια με σωστή αμυντική τακτική, παίζοντας και με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σκαρμούτσου Κ., θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

52' Δυνατό σούτ από τον Ξύστρα Ι. από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

67' ΓΚΟΛ 0-1 : Ο Πασπαλιάρης Σ. από το κέντρο του γηπέδου θα βγάλει ωραία κάθετη μπαλιά στον Καβαλιέρη Ν. στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο οποίος θα προλάβει και την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

74' Φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, το εκτελεί απευθείας ο Καβαλιέρης Ν. αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1)ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 35

2)Ηρακλής Αστακού 32

3)Α.Ο. Ζευγαρακίου 27

4)Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 25

5)Α.Ο. Λυγιάς 23

6)Αστέρας Αγρινίου 22

7)Χρ. Αστέρας Παντάνασσας 20

8)Αράκυνθος Ματαράγκας 19

9)Παιανία Μάστρου 10

11)Αχιλλέας Γραμματικούς 0

12)Α.Ο. Πενταλόφου 0

1η φωτογραφία (ενδεκάδα) : Ορθιοι από αριστερά :Φράγκος Λάζαρος, Τσαπόκος Μίλτος, Κοντός Γιάννης, Κάκκος Γιώργος, Πασπαλιάρης Σώζων, Φράγκος Αναστάσιος.

Καθιστοί από αριστερά : Αλεξόπουλος Νίκος, Καβαλιέρης Νίκος, Σκαρμούτσος Κώστας, Λυκούδης Αγγελος, Ξύστρας Ιωάννης

2η φωτογραφία : Κατσούλας Γιώργος (προπονητής τερματοφυλάκων), Ράπτης Αθανάσιος, Σαρδελής Χρήστος, Κτιστόπουλος Γιώργος, Βασόπουλος Γρηγόρης, Κούρτης Αλέξιος, Φλωρόπουλος Αθανάσιος, Φούντας Δημήτρης, Βίβας Βασίλης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr