Νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με τον Αστακό για τον Άρη Αιτωλικού

 

Ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ επικράτησε στο ντέρμπι του Ηρακλή Αστακού με ανατροπή του σκορ 2-1.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 το απόγευμα, στο γήπεδο της Κατοχής, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ /νίας.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν δημιούργησαν ευκαιρίες και δικαίως επικράτησε.

Οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική λειτουργία, προσπαθώντας παράλληλα να βρούν κάποια καλή αντεπίθεση για να πετύχουν γκόλ, όπου σε μία εξ'αυτών κατάφεραν να προηγηθούν στο σκόρ.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού :

5' Δυνατό σούτ του Καβαλιέρη Ν. λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Ελευθεράτου.

12' Εκτέλεση φάουλ από τον Ζέρβα Ν. από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθεράτου.

19' ΓΚΟΛ 0-1 :Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μπαρμπαρούσης Δ. Θα επιχειρήσει σούτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα βρεί στο σώμα του Αλεξόπουλου Ν. Θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσαπόκου.

26' Γύρισμα στην περιοχή από τον Χουλιάρα Ν. Θα βρεί τον Πασπαλιάρη Σ. στο ύψος του πέναλτι ο οποίος θα σουτάρει, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθεράτου.

35' ΓΚΟΛ 1-1 :Επέλαση του Φράγκου Αν. από δεξιά περνώντας τέσσερις αντιπάλους θα πασάρει μέσα στην περιοχή στον Πασπαλιάρη Σ. που από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

43' Εκτέλεση κόρνερ από τον Ζέρβα Ν. ο Φράγκος Λαζ. Θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Ελευθεράτου.

55' Μακρινό ευθύβολο σούτ του Καβαλιέρη Ν. θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Ελευθεράτος.

67' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλή θέση από τον Ζέρβα Ν. θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Ελευθεράτος.

76' Δυνατό σούτ έξω από την περιοχή που θα επιχειρήσει ο Φράγκος Αν. η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ελευθεράτου.

91' ΓΚΟΛ 2-1 :Σέντρα του Καβαλιέρη Ν. στη μικρή περιοχή ο Ελευθεράτος θα διώξει με γροθιές, ο Φράγκος Λαζ. Θα πάρει την επαναφορά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και θα επιχειρήσει σούτ, η μπάλα όμως θα κοντράρει σε πόδια αμυντικών των φιλοξενούμενων και θα καταλήξει στον Πασπαλιάρη Σ. που αν και με την πλάτη προς την εστία με τακουνάκι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα διπλασιαζόντας τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του, γράφοντας το τελικό 2-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1)ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 38

2)Ηρακλής Αστακού 32

3)Α.Ο. Ζευγαρακίου 30

4)Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 28

5)Αστέρας Αγρινίου 26

6)Α.Ο. Λυγιάς 23

7)Χρ. Αστέρας Παντάνασσας 21

8)Αράκυνθος Ματαράγκας 20

9)Παιανία Μάστρου 11

10)Αχιλλέας Γραμματικούς 0

11)Α.Ο. Πενταλόφου 0

Για την 17η αγωνιστική ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και ώρα 16:00, στο γήπεδο της Παντάνασσας.

1η φωτογραφία (ενδεκάδα)

Ορθιοι από αριστερά : Φράγκος Λάζαρος, Τσαπόκος Μίλτος, Κάκκος Γιώργος, Πασπαλιάρης Σώζων, Αλεξόπουλος Νίκος, Φράγκος Αναστάσιος.

Καθιστοί από αριστερά : Καβαλιέρης Νίκος, Ζέρβας Νεκτάριος, Χουλιάρας Νίκος, Λυκούδης Αγγελος, Διαμαντόπουλος Γρηγόρης.

2η φωτογραφία (αποστολή)

Απο αριστερά :Σαρδελής Χρήστος, Βασόπουλος Γρηγόρης, Κούρτης Αλέξιος, Φλωρόπουλος Αθανάσιος, Βίβας Βασίλης, Κατσούλας Γιώργος (προπονητής τερματοφυλάκων), Κοντός Γιάννης.

Πηγή: facebook Άρης Αιτωλικού

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr