Νίκη για την Παλαιοπαναγία στο ντέρμπι της Ναυπάκτου με τον Λυγιά

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς - Α.Ο. Λυγιάς 3-1

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας τον Α.Ο. Λυγιά με σκορ 3-1. Ένα δυνατό ματς και τέσσερα γκολ, που αντάμοιψε τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Γηπέδου Ξηροπηγάδου.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες χωρίς κάποια ουσιαστική φάση μπροστά στις δύο εστίες. Η μπάλα παιζόταν στον χώρο του κέντρου περισσότερο και δεν δημιουργήθηκε κάποια απειλητική φάση για τους τερματοφύλακες των ομάδων. Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό, όταν ο Γεωργακόπουλος από δεξιά εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ στον Σανιδά, αυτός έβγαλε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Λαουρδέκης με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ασημακόπουλου. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σανιδάς με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι περνώντας τη γραμμή στο "κατέβασμα" της και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Οι ποδοσφαιριστές του Λυγιά διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή λέγοντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, αλλά ο άρχων του αγώνα έδειξε σέντρα και καταλόγισε γκολ στη συγκεκριμένη φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πίεση από τους τυπικά φιλοξενούμενους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "ανεβαίνουν" συχνά οι ποδοσφαιριστές τους, αφήνοντας κενά στην άμυνα. Στο 63ο λεπτό ο Καραγιάννης θα φύγει στην αντεπίθεση και με δυνατό πλασέ θα νικήσει τον Ασημακόπουλο, ανεβάζοντας κι άλλο το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Βαρελάς στο 67ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή θα μειώσει σε 3-1, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό όπως φάνηκε και στη συνέχεια της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΠ χρησιμοποίησε ως αλλαγές νεαρούς παίκτες από την ακαδημία της ομάδας για να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αφού δεν είχε μείνει αρκετός χρόνος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Με αυτή τη νίκη η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς παρέμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ανέβηκε κι άλλο η ψυχολογία των παικτών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Χασαπογιάννης, Βαβάτσικος (70' Αναστασόπουλος), Ντζουμάνης, Πατογιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης (65' Ράμμος), Γεωργακόπουλος, Σανιδάς, Καραγιάννης (65' Σουλάι), Γιαννόπουλος (89' Σπυρόπουλος), Ντότσι.

Α.Ο. Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος, Βασιλόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κατσώνης (46' Παπαγεωργίου), Ζαμπάρας, Βαρελάς, Θωμόπουλος (70' Δημητρόπουλος Γ.), Χατίγια, Δεδότσης (46' Δημητρόπουλος Α.), Αποστολόπουλος (82' Νικόπουλος).

Πηγή: facebook ΑΕ Παλαιοπαναγίας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr