Ήττα για την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς από τον Άρη Αιτωλικού με σκορ 2-1

 Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς – Άρης Αιτωλικού 1-2

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εντός έδρας από τον πρωτοπόρο Άρη Αιτωλικού με σκορ 2-1.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε ένα δυνατό ματς και από τις δύο ομάδες, αφού αμφότεροι ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, αφού θεώρησαν ότι αδικήθηκαν σε κάποια κρίσιμα σφυρίγματα από τον διαιτητή κ. Προβίδα, ο οποίος απέβαλλε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης τον προπονητή της ΑΕΠ, Σωτήρη Λαουρδέκη.

Το παιχίδι ξεκίνησε νωχελικά στα πρώτα λεπτά, αφού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μη δεχθούν κάποιο γκολ που θα τους άφηνε πίσω στο σκορ από νωρίς. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πρώτοι να δημιουργούν φάσεις μπροστά στην εστία του Τσαπόκου, χωρίς όμως κάποια από αυτές να καταλήξει στα δίχτυα του. Σε μια ανύποπτη φάση στο 17ο λεπτό ο Ζαπάντης έκλεψε τη μπάλα από ποδοσφαιριστή της ΑΕΠ, έφυγε στην κόντρα και πάσαρε στον Ζέρβα, ο οποίος με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χασαπογιάννη, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο ίδιος παίκτης ξανά με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στο δεξί «Γ» του Χασαπογιάννη, κάνοντας το 0-2 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετή ένταση και από τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να πιέζουν για να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται περισσότερο για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Πολλά μαρκαρίσματα, κίτρινες κάρτες και ένταση που δημιουργήθηκε κυρίως από το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης με κάποια λάθος σφυρίγματα όπως θεώρησαν οι άνθρωποι της ΑΕΠ και του Άρη, έχοντας όλοι παράπονα από την διαιτησία, καθώς το παιχνίδι έγινε «πολεμικό» χωρίς λόγο όπως έλεγαν. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 80ο λεπτό και ο Σανιδάς από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαπόκου μειώνοντας το σκορ και δίνοντας ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού το σκορ δεν άλλαξε και στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε και ο προπονητής της ΑΕΠ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία.

Την επόμενη αγωνιστική (20η) η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Αγρινίου, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Χασαπογιάννης, Βαβάτσικος (77’ Σταυρόπουλος), Ντζουμάνης, Πατογιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης (46’ Ράμμος), Γεωργακόπουλος, Σανιδάς, Καραγιάννης (67’ Καποδίστριας), Γιαννόπουλος, Ντότσι.

Άρης Αιτωλικού (Ιωάννης Κοντός): Τσαπόκος, Καβαλιέρης, Λυκούδης, Φλωρόπουλος (82’ Καλογήρου), Ζαπάντης, Φράγκος Λ., Φράγκος Α. (89’ Βίβας), Διαμαντόπουλος, Πασπαλιάρης, Ζέρβας (89’ Ράπτης), Ξύστρας (82’ Αλεξόπουλος).

Πηγή: facebook ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr