Ισοπαλία που του εξασφάλισε και το πρωτάθλημα για τον Άρη Αιτωλικού!

 ΝΑΤΟΙ - ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ εκτός έδρας με τον Α.Ο. Ζευγαρακίου, την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, το απόγευμα, στο γήπεδο των Παπαδατών Μακρυνείας, ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας.

Ο βαθμός αυτός που απέσπασε του αρκούσε για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης (δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος), που τον οδηγεί στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα :

11' ΓΚΟΛ 0-1 :Ο Βίβας Β. θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ρήγα Λ. και από την άσπρη βούλα ο Φράγκος Α. θα εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι, κάνοντας το 0-1.

60' ΓΚΟΛ 0-2 :Ο Φράγκος Α. θα βγάλει ωραία κάθετη μπαλιά στον Πασπαλιάρη Σ. στη πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο οποίος θα προλάβει την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

62' ΓΚΟΛ 1-2 :Ο Κρέτσης Β. με σούτ από το ύψος του πέναλτι θα μειώσει σε 1-2

66' ΓΚΟΛ 1-3 :Ο Ξύστρας Ι. θα κερδίσει φάουλ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Φράγκος Α. ο οποίος με απευθείας χτύπημα θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό # Γ# της εστίας του τερματοφύλακα Ρήγα Λ. και θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, γράφοντας το 1-3 για την ομάδα του.

70' ΓΚΟΛ 2-3 :Ο Σταύρου Δ. με δυνατό σούτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής θα κάνει το 2-3.

75' ΓΚΟΛ 3-3 :ΟΙ γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν σε 3-3 πάλι με τον Κρέτση Β. με ευθύβολο σούτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1.ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 45

2.Ηρακλής Αστακού 41

3.Α.Ο. Ζευγαρακίου 35

4.Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 34

5.Α.Ο Λυγιάς 33

6.Αστέρας Αγρινίου 29

7.Αράκυνθος Ματαράγκας 28

8.Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας 24

9.Παιανία Μάστρου 14

10.Α.Ο Πενταλόφου 0

11.Αχιλλέας Γραμματικούς 0

Για την 21η αγωνιστική ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ήταν να αγωνιστεί εντός έδρας με τον Α.Ο. Πενταλόφου, αλλά ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί διότι η ομάδα της Πενταλόφου έχει δηλώσει παραίτηση από το πρωτάθλημα.

Την 22η αγωνιστική και τελευταία του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα αγωνιστεί εκτός έδρας στην Ναύπακτο με τον Α.Ο. Λυγιάς, την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και ώρα 17:00, στο γήπεδο του Ξηροπήγαδου.

1η φωτογραφία : (ενδεκάδα)

Ορθιοι από αριστερά : Κατσούλας Γιώργος (προπονητής τερματοφυλάκων), Κούρτης Αλέξιος, Ζαπάντης Θεόδωρος, Κοντός Γιάννης, Πασπαλιάρης Σώζων, Φράγκος Αναστάσιος, Βίβας Βασίλης.

Καθιστοί από αριστερά : Ράπτης Αθανάσιος, Λυκούδης Αγγελος, Χουλιάρας Νίκος, Βασόπουλος Γρηγόρης, Διαμαντόπουλος Γρηγόρης.

2η φωτογραφία : (αναπληρωματικοί)

Απο αριστερά : Κτιστόπουλος Γιώργος, Καλογήρου Αποστόλης, Ξύστρας Ιωάννης, Σκαρμούτσος Κώστας, Κάκκος Γιώργος, Τσαπόκος Μίλτος, Φράγκος Λάζαρος, Αργυρόπουλος Κώστας (Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ.)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr