Εκτός έδρας νίκη για την ΑΕ Παλαιοπαναγίας επί του Αστέρα Αγρινίου

Αστέρας Αγρινίου - Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 1-2

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς «απέδρασε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Αγρίνιο και συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση της 3ης θέσης, η οποία ενδεχομένως να βοηθήσει την ομάδα στην άνοδο της στην Α’ Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με ενδεκάδα ανάγκης στο παιχνίδι, καθώς έλειπαν λόγω τραυματισμού πέντε βασικοί παίκτες, αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κερδίσει το ματς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο όσον αφορά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες, χωρίς όμως κάποια από αυτές να μετουσιωθεί σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 55ο λεπτό, όταν ο Παχής σέντραρε από δεξιά και ο Πατσέας με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκόπουλου.

Στη συνέχεια και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» το ματς, αλλά στο 80ο λεπτό ο Ντότσικας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Βασιλάρη Α. μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών για τους φιλοξενούμενους. Εκτελεστής και σκόρερ ο Γεωργακόπουλος, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 84ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά από κοντά του Παχή και στη συνέχεια σε μια αντεπίθεση των παικτών της ΑΕΠ, ο Γεωργακόπουλος πέρασε δύο παίκτες, έβγαλε κάθετη σέντρα στον Σταυρόπουλο και αυτός από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ταμανίδη, «σφραγίζοντας» έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

Για την 21η αγωνιστική, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ηρακλή Αστακού, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κυριακή 17/4 και ώρα 17:00 στο Γήπεδο Ξηροπηγάδου.

Αστέρας Αγρινίου (Αθανάσιος Μουρτζιάπης): Ταμανίδης, Παπαϊωάννου, Βασιλάρης Α., Τζελτζές, Νταραντούμης (57’ Μαυροφρύδης), Σταματελόπουλος, Ζωγράφος, Ζώγας (77’ Βασιλάρης Ο.), Βαρέττας, Παχής, Πατσέας (60’ Λεχουρίτης).

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Ντζουμάνης, Καραγιάννης, Λαουρδέκης, Ντότσικας, Ράμμος, Ντότσι, Σταυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σανιδάς, Σουλάι.

Πηγή: facebook ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr