Λευκή ισοπαλία για ΑΕ Παλαιοπαναγιάς και Ηρακλή Αστακού

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς – Ηρακλής Αστακού 0-0

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς και ο Ηρακλής Αστακού μοιράστηκαν βαθμούς με το σκορ να μένει στο «λευκό» 0-0.

Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο από τις δύο πλευρές, καθώς δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο σκορ.

Από το 50ο λεπτό της αναμέτρησης μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες της ΑΕΠ έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το «χατίρι» να καταλήξει στα δίχτυα του Μαλιγιάννη.

Οι φιλοξενούμενοι στο 60ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χασαπογιάννης απέκρουσε με τα πόδια την εκτέλεση του Μπαρμπαρούση.

Στο 73ο λεπτό ο Σανιδάς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μαλιγιάννη.

Στο 78ο λεπτό ο Γιαννόπουλος με σουτ από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 80ο λεπτό ο διαιτητής κ. Βλάχος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον προπονητή των γηπεδούχων Λαουρδέκη για έντονη διαμαρτυρία προς το πρόσωπο του.

Στο 88ο λεπτό ο Βαβάτσικος «έπιασε» ένα αδύναμο σουτ με το αριστερό και δεν κατάφερε να «κλέψει» από τους φιλοξενούμενους τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Για την 22η αγωνιστική και τελευταία για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη 20/4 και ώρα 17:00 στο Γήπεδο Παντάνασσας.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Χασαπογιάννης, Βαβάτσικος, Καραγιάννης, Λαουρδέκης, Πατογιάννης, Ράμμος, Ντζουμάνης, Σανιδάς, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος, Σταυρόπουλος (55’ Καποδίστριας).

Ηρακλής Αστακού (Γιάννης Λιάκας): Μαλιγιάννης, Κοντοζήσης, Λιβάνης, Ταφάνι, Στρατομήτρος, Κατσιγιάννης (78’ Κατσιγιάννης), Μπάκας, Μάτεβ (73’ Γκάτσης), Κοτρότσος, Μπαρμπαρούσης, Χάνδρας (61’ Τζακώστας).

Πηγή: facebook ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr