Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με την παρούσα ανακοίνωση σας καλούμε όπως επιστήσατε της ιδιαίτερης προσοχής σας αναφορικά με τους ορισμούς διαιτησίας κάθε Κυριακής.

Για πολλοστή φορά η ομάδα μας γίνεται αποδέκτης προβληματικής διαιτησίας, με ένα ακόμη διαιτητικό τρίο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα εις βάρος των ποδοσφαιριστών. Συνεχείς λανθασμένες υποδείξεις και διάθεση να «δυναμιτίζεται» το κλίμα χωρίς συναίσθηση, ίσως ακόμη και χωρίς γνώση ούτε των βασικών κανονισμών.

Οι κύριοι Βλάχος και Γαλανόπουλος «τίναξαν» το παιχνίδι στον αέρα, βάζοντας σε κίνδυνο τους ποδοσφαιριστές με τις αποφάσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντίδραση του κ. Γαλανόπουλου σε φάση για γκολ της αντίπαλης ομάδας χρησιμοποιώντας την φράση «όχι ρε γαμώτο, γιατί να μην μπει» μπροστά στον πάγκο της ομάδας μας. Συμπεριφορές σαν και αυτή είναι ανάξιες χαρακτηρισμού, ακόμη και για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες που αγωνίζεται η ομάδα μας.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο σύλλογος μας πρωτοστατεί στον αγώνα για τη διατήρηση του ήθους εντός και εκτός γηπέδων, αλλά δυστυχώς αυτό έχει γίνει αντιληπτό ως «αδυναμία» μας.

Δεν θα ανεχτούμε πλέον καμία τέτοια εχθρική και κατάπτυστη διαιτησία ούτε για την ομάδα μας αλλά και για καμία άλλη ομάδα της Κατηγορίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται συμφέροντα κάποιων… Επιφυλασσόμαστε για τις μελλοντικές μας ενέργειες.

Εκ της Διοικήσεως,

Αθλητική Ένωση Παλαιοπαναγιάς

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr