Βαρεία ήττα για την Παλαιοπαναγιά από τον ΑΟ Ζευγαρακιου

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς - ΑΟ Ζευγαρακίου 2-8

Για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β' Κατηγορίας, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς γνώρισε βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ζευγαρακίου με σκορ 8-2.

Εμφανώς ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι, την πιο "άσχημη" εμφάνιση τους έκαναν οι γηπεδούχοι οι οποίοι είχαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές και τιμωρημένο προπονητή εκτός των άλλων.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν από τα πρώτα λεπτά για να πετύχουν κάποιο τέρμα και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Αυτό έγινε αρχικά στο 15' με τον Πελεκάνο να σουτάρει και να κάνει το 0-1 και στο 18' ο ίδιος παίκτης να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Σε αυτά τα δύο γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στις φάσεις αυτές, αλλά ο διαιτητής κ. Ζύγας δεν "έδειξε" κάτι και τα γκολ μέτρησαν κανονικά. Το 0-3 έγινε στο 25' από τον Κατσαβοχρήστο με κοντινό σουτ και το 0-4 στο 35' από τον Παντή. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν κάποια αντίδραση και το 0-5 έγινε στο 37' από τον Α. Πάγια. Ο Σανιδάς κατάφερε να πετύχει στο 41' με σουτ μέσα από την περιοχή το πρώτο γκολ της ΑΕΠ και το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-6 με τον Νιόβα στο 45' να πετυχαίνει κι άλλο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πιο χαλαρός και δεν σημειώθηκαν όσες φάσεις έγιναν στο πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο τέρματα, αρχικά στο 51' με ωραίο γυριστό σουτ του Κατσαβοχρήστου ξανά και στο 61' με σουτ του Μπίστα μέσα από την περιοχή. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα στο 76' με ψηλοκρεμαστό πλασέ του νεοεισελθών Κυρίτση για το τελικό 2-8.

Για την επόμενη (5η) αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα πάρει "ξεκούραστα" τους τρεις βαθμούς, αφού η Παιανία Μάστρου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος (46' λ.τ. Μαρκόπουλος), Ντζουμάνης, Βουλγαρίδης, Καραγιάννης (63' Κυρίτσης), Ντότσικας, Λαουρδέκης Β. (36' λ.τ. Μακρυκώστας), Καρβούνης (34' λ.τ. Καποδίστριας), Ρισβάς, Γιαννόπουλος, Σανιδάς, Παπάς.

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος): Ρόκκος, Καλογεράκης, Μπίστας, Καλλιακμάνης, Ντόβας, Παντής, Πάγια Ρ. (60' Παναγόπουλος), Κουλουκούρας, Κατσαβοχρήστος, Πελεκάνος, Πάγια Α. (55' Πάγια Ε.).

Πηγή: ΑΕΠ FC / Αθλητική Ένωση Παλαιοπαναγιάς (facebook)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr