Νέος προπονητής και νέα πρόσωπα στο Δ.Σ για την ΑΕ Παλαιοπαναγίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η Διοίκηση της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 38χρονο προπονητή Νίκο Γεωργακόπουλο.

Ο Νίκος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας αλλά και ως προπονητής επίσης, πριν τρία χρόνια. Στόχος από τη νέα χρονιά είναι να αναδειχθούν αρκετά ταλέντα από τις ακαδημίες της ΑΕΠ, τις οποίες επίσης έχει αναλάβει ως προπονητής ο Γεωργακόπουλος.

Τα ηνία της ομάδας δίνονται σε έναν άξιο και εργατικό άνθρωπο, ο οποίος αγαπάει την ομάδα και θα "δώσει" τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας και η ομάδα να είναι στο σημείο που της αξίζει.

Νίκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΠ και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες!"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πλαισίωση της Διοίκησης με νέα και δραστήρια πρόσωπα, τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά και να πετύχει σε μεγαλύτερο βαθμό τους στόχους της για τη νέα χρονιά. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Σωτήρης Λαουρδέκης και ο πρώην ποδοσφαιριστής Θοδωρής Παπαδόπουλος, είναι οι δύο πρώτοι που θα είναι στη νέα Διοίκηση και έπεται συνέχεια στις ανακοινώσεις, καθώς και άλλοι θα βοηθήσουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια της ομάδας!

Τους ευχαριστούμε για την προθυμία τους και την αγάπη που δείχνουν προς την ομάδα και τους ευχόμαστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ΑΕΠ μας!"

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr