Οικιοθελώς στη Β΄Κατηγορία ο Άρης Αιτωλικού

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24.

Πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση, η οποία πάρθηκε μετά τις δύο Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν που η παρουσία και η συμμετοχή των μελών, φίλων και κάθε ενδιαφερόμενου ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΗ και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί βιώσιμη λύση για την ασφαλή κάθοδο της στην Α' κατηγορία, παρά τις φιλότιμες και πολυήμερες προσπάθειες μας.

Με αυτά τα δεδομένα και μπροστά στο κίνδυνο ακόμη και να ανασταλεί η λειτουργία του Συλλόγου, η συμμετοχή του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ήταν μονόδρομος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο προπονητικό επιτελείο που μέσα από σωστή οργάνωση και μεθοδική δουλειά να αναλάβει την αναδημιουργία - αναγέννηση της ομάδας, στηριζόμενη στους υπάρχον νεαρούς ποδοσφαιριστές, παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου αλλά και τις ευρύτερης περιοχής και σε έμπειρους ποδοσφαιριστές "ΣΗΜΑΙΕΣ" όλα αυτά τα χρόνια της ομάδας μας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ"

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr