Ήττα για τον ΠΑΟ Καλυβίων από τον Όμηρο Νεοχωρίου

Την ήττα με σκόρ 0-1 γνώρισε ο ΠΑΟ Καλυβίων απο τον Όμηρο Νεοχωρίου το απόγευμα της Κυριακής  (29/10) στο γήπεδο Αγγελοκάστρου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 86΄με γκολ του Τσιφοπανόπουλου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Ομήρου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και παρόλο που μέχρι το 30' οι παίκτες του ήταν "ακίνδυνοι" για την αντίπαλη εστία, στη συνέχεια είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν προβάδισμα στο σκόρ, ενώ οι Καλυβιώτες "ανέβασαν" την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και διεκδίκησαν κάτι καλύτερο.

Φάσεις και γκολ:

32΄ Σε μια αντεπίθεση απο αριστερά, ο Τσιφοπανόπουλος κάνει την σέντρα και ο Κουκουρδέλης απο το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.

34΄Ο Τσιφοπανόπουλος με πλασέ στέλνει την μπάλα άουτ.

37' Ένα συρτό σούτ του Ζαχαράτου μπλοκάρει ο Ζέρβας.

38΄Μεγάλη ευκαιρία χάνεται για τον Όμηρο, όταν ο Βασιλείου φεύγει στην "πλάτη" της άμυνας και απέναντι απο τον Ζώη, σουτάρει απελπιστικά άουτ.

43΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Τσιφοπανόπουλος με μεγάλη μπαλιά πίσω απο το κέντρο βγάζει στην αντεπίθεση τον Κουκουρδέλη που πλασάρει άτσαλα, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ απο την προσπάθεια τραυματίζεται και ο ίδιος και αντικαθίσταται.

67' Ένα πολύ καλό σούτ του Λαγού φεύγει άουτ.

75' Ωραίο πλασέ του Τσιφοπανόπουλου μέσα απο την περιοχή, περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

86' ΓΚΟΛ: Ο Παπανικολάου με μεγάλη μπαλιά πίσω απο το κέντρο, έστειλε την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, εκεί κακή εκτίμηση απο τους αμυντικούς, έδωσε την ευκαιρία στον Τσιφοπανόπουλο να γίνει κάτοχος της μπάλας, να περάσει και τον Ζώη και να πλασάρει εύστοχα και να ανοίξει το σκόρ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρεί το γκολ της ισοφάρισης κυρίως με "στημένες" μπάλες, αλλά ο χρόνος ήταν περιορισμένος και μέχρι την λήξη του αγώνα απο τον διαιτητή κ. Γκιάφη δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Γκιάφης, Βλαχοδήμος και Κακατσίδης.

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Ν. Μιγδάκης, Αν. Πολίτης, Γ. Σαγάνας, Χ. Ζαχαράτος, Σ. Χετάϊ (46΄ Χ. Κονδύλης), Καρασάββας, Σ. Ζαπαντιώτης (46΄ Σ. Τασούλης), Γ. Καραλής (62΄ Β. Αλεξάκης), Ι. Ζώγας.

Όμηρος Νεοχωρίου:

Δ. Ζέρβας, Φ. Παπανικολάου, Γ. Τρικαλινός, Ν. Μπουργαζάς, Γ. Κόκκαλης, Γ. Διαμαντόπουλος, Π. Κουκουρδέλης (43΄Λαγός), Δ.Τσιφοπανόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Π. Παπαθανασίου (89΄ Α. Ξάνθης), Βασιλείου (65΄Η. Περαρής).

Επιμέλεια | Άγγελος Πολύζος

Πηγή | agrinio24.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr