Εντος έδρας ήττα για την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς από τον Άρη Αιτωλικού

 ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 1-4

Για την 11η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εντός έδρας από τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη Αιτωλικού, με σκορ 1-4. Δυνατό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «χαμογέλασαν» στο τέλος και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ μόλις στο 4’ από τους γηπεδούχους, όταν ο Βουλγαρίδης με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του -ανήμπορου να αντιδράσει- Κούρτη. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Άρη άρχισαν να «ανεβάζουν» ρυθμό και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ και στο 25’ ο Βασόπουλος με κοντινή προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκόπουλου για το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα (28’), ο Βασιλείου με γυριστό σουτ θα «βάλει» μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους και το σκορ αυτό θα παραμείνει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τις «μάχες» τους στον χώρο του κέντρου περισσότερο και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν ήταν πολλές. Στο 54’ ο Λυκούδης, μετά από έξοδο του Μαρκόπουλου που δεν πρόλαβε τη μπάλα, την έστειλε με σουτ στα δίχτυα του πρώτου για το 1-3 του Άρη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάποιες ευκαιρίες που είχαν, αλλά στην τελική τους προσπάθεια δεν ήταν εύστοχοι και δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ που θα τους «έβαζε» ξανά στο παιχνίδι. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 80’ της αναμέτρησης ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Φράγκος, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του ίδιου στο βάθος της εστίας του Μαρκόπουλου.

Για την 12η αγωνιστική του 1ου Ομίλου, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας (ως τυπικά φιλοξενούμενη) τον ΑΟ Λυγιά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά, την Κυριακή 28/1 και ώρα 15:00.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Ντζουμάνης, Βαβάτσικος (33’ λ.τ. Φράγκος), Λαουρδέκης (46’ Μπίμπας), Ντότσικας, Παπαντώνης, Βουλγαρίδης (15’ λ.τ. Καραγιάννης), Ράμμος, Σανιδάς, Γιαννόπουλος, Καποδίστριας (74’ Κυρίτσης).

Άρης Αιτωλικού (Νίκος Καβαλιέρης): Κούρτης, Καβαλιέρης, Ψαθάς (25’ λ.τ. Κανταρέλος), Καρέτσος, Φλωρόπουλος, Φράγκος, Βασόπουλος, Παπαναστασίου (78’ Αμπλιανίτης), Καρακώστας, Λυκούδης, Βασιλείου (74’ Ράπτης Α.).

Πηγη | facebook.com/aepalaiopanagias

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr