Επίσημη “πρώτη” για τη νέα χρονιά στον Αστέρα Μεσολογγίου

Το ταξίδι για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-25 στην Β’ Κατηγορία ξεκίνησε για τον Αστέρα Μεσολογγίου, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024, το απόγευμα, στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, με την πρώτη συνάντηση διοίκησης, παικτών και προπονητικού team.

Μέσα σε ένα ζεστό και ευδιάθετο κλίμα, νέοι και παλιοί παίχτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν και προπονήθηκαν για πρώτη φορά φέτος υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή μας Νικόλαου Παλιάτσα. Με πολλά νέα πρόσωπα που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδα και δη από την Ακαδημία μας, όπου θα στηριχτεί η φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα, με κάποιους παίκτες από το περσινό ρόστερ αλλά και με κάποιες απουσίες παικτών οι οποίοι αναμένονται να ενσωματωθούν στις επόμενες μέρες στην προετοιμασία, ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος.  Στόχος της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με ποδοσφαιριστές που 100% είναι από την Ακαδημία του Συλλόγου μας.

Μετά το καθιερωμένο καλωσόρισμα της Διοίκησης, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας και ανακοινώθηκε στους παίκτες το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη φετινή προετοιμασία.

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε για τον Αστέρα Μεσολογγίου και ευχόμαστε πρώτα από όλα να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία και να έχουμε μια καλή χρόνια!!

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr