Νίκη για την Ακαδημία που παραμένει στο κυνήγι των PLAY-OFF

Ακαδημία Μεσολογγίου – Αχιλλέας Γραμματικούς 3-1

Νίκη για την Ακαδημία Μεσολογγίου το απόγευμα του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο επί του Αχιλλέα Γραμματικούς με σκορ 3-1.

Δίκαιη η νίκη για την ομάδα του Μεσολογγίου που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο 20΄,ομορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Μπεκιράι στο αριστερό παραθυράκι του Κρέτση και 1-0.

Η ομάδα της Γραμματικούς θα προσπαθήσει να αντιδράσει και θα έχει δυο σουτ προς την εστία των γηπεδούχου, στο 29΄σεντρα σουτ του Κουνέλη θα περάσει άουτ, και στο 40΄το σουτ του Μπανάκα θα μπλοκάρει σταθερά ο Κωσταντακόπουλος.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με γκολ για τους γηπεδούχους, στην κόντρα από δεξιά η Ακαδημία, γύρισμα του Τρικαλινού στο ύψος της μικρής περιοχής, με πλασέ ο Λατσός θα κάνει το 2-0.

Στο 70΄οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν το σκορ, στημένη μπάλα για την Γραμματικού, αδράνεια της άμυνας της Ακαδημίας να απομακρύνει με σουτ ο Αλεξανδρής θα κάνει το 2-1.

Το τελικό 3-1 θα διαμορφώσει ο Τρικαλινός στο 90΄με ατομική ενέργεια από αριστερά και πλασέ θα νικήσει τον Κρέτση.

Το φιλμ του αγώνα:

3΄σουτ του Τρικαλινού, σε κόρνερ ο Κρέτσης.

6΄σουτ του Μπανάκα αουτ.

20΄γκοολ, σουτ του Μπεκιράι από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά, στο αριστερό παραθυράκι του Κρέτση και 1-0.

29΄σεντρα σουτ του Κουνέλη άουτ.

40΄σουτ του Μπανάκα, η μπάλα θα κοντράρει σε σώμα αμυντικού αλλά θα μπλοκάρει σταθερά ο Κωνσταντόπουλος.

48΄σουτ του Τρικαλινού μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ.

51΄γκοολ, επέλαση από δεξιά του Τρικαλινού, γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, πλασέ του Λατσού και 2-0.

70΄γκοολ, εκτέλεση φάουλ στην καρδία της περιοχής της Ακαδημίας, αδράνεια των αμυντικών να απομακρύνουν, σουτ του Αλεξανδρή και 2-1.

81΄σουτ του Φούντα Α. έξω από την μεγάλη περιοχή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

88΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπανάκα με την μπάλα να περναει κοντά από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχου και να καταλήγει άουτ.

90΄γκοολ, ατομική ενέργεια από αριστερά του Τρικαλινού, θα συγκλίνει στην μικρή περιοχή και με πλασέ θα κάνει το τελικό 3-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Ροδάτος και Μωραΐτης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: (Χαϊδάκης - Διακόνου)Κωσταντακόπουλος, Φούντας Α, Κοντομήτσος, Μπλαχούρας, Κωνσταντάρας, Χατζής, Μπεκιράι, Λατσός (82΄Φούντας Χ), Τρικαλινός, Καλτσής (λ.τ 29 Υζεράι), Μακρής (87΄Φούντας κ).

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: Κρέτσης, Αλεξανδρής, Κουνέλης (61΄Κουλουκούρας Β), Γεραφέντης, Καλπουζάνης, Κουζέλης Δ, Κουζέλης Κ, Κουλουκούρας Θ, Γεωργίου, Μπανάκας, Βίβας (74΄Κανατσούλης)

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr