Με Ανδρέα Κονδύλη στο ''τιμόνι'' ο ΠΑΟΚ Καλυβίων τη νέα χρονιά

Με τον έμπειρο προπονητή Ανδρέα Κονδύλη στο ¨τιμόνι¨ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα συνεργαστεί η διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων, με τον οποίο συμφώνησαν πριν λίγες ημέρες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Οριστικά ο ΠΑΟΚ Καλυβίων θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με την κλήρωση να πραγματοποιείται την προσεχή Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.

Ο 56χρονος Ανδρέας Κονδύλης, τα τελευταία χρόνια ήταν τεχνικός σε Απόλλων Δοκιμίου και Θύελλα Παραβόλας, και με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα συμβάλλει σημαντικά ώστε οι Καλυβιώτες, να παρουσιάσουν φέτος ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ο νέος προπονητής αναμένεται αρχικά να αξιολογήσει το υπάρχον ποδοσφαιρικό δυναμικό και παράλληλα να προτείνει την απόκτηση ικανών παικτών από τη διοίκηση, ώστε να ενδυναμωθεί το ρόστερ.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, δεν έχει οριστεί ακόμη η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, σίγουρα όμως θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο Καλυβίων.

Τέλος να αναφέρουμε ότι, εργασίες βαψίματος και επισκευής των υδραυλικών εγκαταστάσεων στο κτίριο των αποδυτηρίων του γηπέδου, θα γίνουν από συνεργείο του δήμου Αγρινίου τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: kalyvia.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr