Δηλώσεις του Γιάννη Γ. Αναστασίου, για ΠΑΟΚ Καλυβίων και ΕΠΣ Αιτ/νίας

Ιδιαίτερης σημασίας δηλώσεις που αφορούσαν την πρωτοβουλία με το αντιπολεμικό πανό, την πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων, καθώς και τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, έγιναν από το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΑ και αθλητικού παράγοντα, κ. Γιάννη Γ. Αναστασίου, μετά την χθεσινή ποδοσφαιρική αναμέτρηση, στο γήπεδο Καλυβίων Αγρινίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Αναστασίου ανέφερε τα εξής:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ Καλυβίων και την ¨υπόθεση¨ άνοδος

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από το μηδέν, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, με ντόπια παιδιά και με νοοτροπία αθλητική για να ευχαριστιόμαστε τους αγώνες. Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός όπως και το θέμα της ανόδου σε άλλη κατηγορία δεν είναι αυτοσκοπός, αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει… Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα παιδιά του χωριού μας και της γύρω περιοχής που αγωνίζονται στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων είναι σύλλογος μεγάλος και θα συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια.

Για την χθεσινή πρωτοβουλία της ομάδας των Καλυβίων με το αντιπολεμικό πανό στο γήπεδο

Σαν διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα ότι, ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει τους λαούς. Δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, όπως για παράδειγμα ο αποκλεισμός ομάδων από διεθνείς διοργανώσεις που συμβαίνει σήμερα, ενώ στα γεγονότα που συνέβησαν στην Γιουγκοσλαβία τότε όλα ήταν καλά… Το σημαντικό είναι να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Πως είναι διαμορφωμένο το ¨κλίμα¨ σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΣ Αιτ/νίας

Θα ήθελα να τονίσω ότι ήδη υπάρχει αυτή τη στιγμή μια ικανή διοίκηση στην ΕΠΣΑ που παράγει έργο. Όσον αφορά για τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΣ Αιτ/νίας που θα γίνουν το καλοκαίρι, οι φήμες λένε ότι, υπάρχουν άλλοι δυο συνδυασμοί που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν. Μάλιστα υπάρχει ένας ¨επαγγελματίας¨ του ποδοσφαίρου ο οποίος πιστεύω είναι αδύνατον να μπορέσει να ¨μιλήσει¨ στην καρδιά του ερασιτέχνη παράγοντα, διότι ο απλός παράγοντας πληρώνει το χόμπι του στο ποδόσφαιρο και ο υποψήφιος το έχει κάνει ¨επάγγελμα¨.

Ακόμη υπάρχει ένας συνδυασμός από άτομα τα οποία εμφορούνται από κίνητρα αντεκδίκησης προς την τωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Αιτ/νίας και είχαν αποχωρήσει από αυτή για τους δικούς τους λόγους.

Για το αν θα συνεχίσει ως μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΑ

Έχω συζητήσει για το θέμα αυτό με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτ/νίας κ. Τάκη Παπαχρήστο και τον ενημέρωσα ότι κατά πάσα πιθανότητα, με τη λήξη της θητείας μου σε λίγους μήνες, δεν θα συνεχίσω ως μέλος της διοίκησης στην ΕΠΣΑ. Βέβαια υποθέτω ότι, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ όταν θα έρθει η ώρα θα πάρει τις αποφάσεις του και θα μπορέσει, εάν το κρίνει, να αναζητήσει άλλα άτομα ως συνεργάτες του που θα τον βοηθήσουν στο έργο του.

Το σχόλιο του για το έργο που έχει παράξει η ΕΠΣΑ και την συμμετοχή παραγόντων της σε όργανα και θέσεις της ΕΠΟ

Είναι θετικό το γεγονός ότι, η ΕΠΣ Αιτ/νίας έχει εκπροσώπους σε διάφορες θέσεις της ΕΠΟ, τα οποία εργάζονται καθημερινά στο να επιλύονται ποικίλα προβλήματα προς όφελος των ομάδων του νομού μας. Αντίστοιχα τα οφέλη είναι επίσης πολλά για το ποδόσφαιρό μας, όπως για παράδειγμα οι πρόσφατες διοργανώσεις διεθνών τουρνουά και διεθνών αγώνων σε πόλεις του νομού μας, που διεξάγονται για πρώτη φορά. Να υπογραμμίσω ότι, για την διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεων, πολύτιμη είναι η βοήθεια της διοίκησης του Παναιτωλικού με την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει, καθώς και του δήμου Αγρινίου για τις εγκαταστάσεις που διαθέτει προς αυτό το σκοπό.

Πηγή: kalyvia.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr