"Μάτια" της Εθνικής Παίδων K17 στην Αιτωλοακαρνανία (pics)

Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Παίδων Κ17 κύριος Αναστάσιος Θέος.

Ο κόουτς συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των Εθνικών Ομάδων και πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κύριο Τάκη Παπαχρήστο παρακολούθηση προπονήσεις και παιχνίδια Ακαδημιών στο Αγρίνιο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού το "Εμιλέον" και στο Μεσολόγγι στο Ενωσιακό γήπεδο "Θεόδωρος Πασιόπουλος" όπου έλαβαν μέρος αθλητές γεννηθείς 2005-2007.

Σε συνομιλία που είχε το aitosports.gr με τον κύριο Θέο αναφέρθηκε στο λόγο της επίσκεψής του που έχει να κάνει με τον χαμένο χρόνο που θέλει να καλύψει η ΕΠΟ με αφορμή την μεγάλη αποχή των αθλητών λογω του κορονοϊου, και με δεδομένη την επανέναρξη των προπονήσεων των Εθνικών ομάδων με τις πρώτες κλήσεις να γίνονται μέσα στον Ιούνιο.

Μεγάλο βάρος από την ομοσπονδία έχει πέσει και στην ανεύρεση αθλητών απ όλη την Ελλάδα, καθώς όπως μας εξήγησε οι εθνικές ομάδες δεν είναι μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και η επαρχία όπου όπως μας είπε υπάρχει αρκετό ταλέντο το οποίο θα πρέπει να αναδείξουμε.

Δείτε στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί στιγμές από την επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή στο Μεσολόγγι.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr