Αποχώρηση Αλέκου Σιαδήμα από την προεδρία της Ακαδημίας Θέρμου

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές στην Ακαδημία Θέρμου ο πρόεδρος του Δ.Σ Αλέκος Σιαδήμας γνωστοποιεί με ανακοίνωση που εξέδωσε,την απόφαση να αποχωρήσει από την διοίκηση της Ακαδημίας Θέρμου, μετά από συνεχή παρουσία πέντε ετών στην διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης :

” Ιούλιος 2016-Ιούλιος 2021 Πέντε όμορφα χρόνια περάσανε στην προεδρία της Ακαδημίας θέρμου !!!!

Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο, μια δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να γίνει θα βοηθήσω την ομάδα σε ότι μπορώ. Σε αυτά τα πέντε χρόνια συνεργάστηκα με πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου έκανα φίλους που θα τους έχω για πάντα.

Θέλω να ευχαριστήσω : Τους προπονητές Φώτη Αγγελόπουλο, Αλέξανδρο Κοντό και Άγγελο Πανέτα. Τους γονείς τον παιδιών της Ακαδημίας Θέρμου που εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας. Τον δήμο Θέρμου & το δήμαρχο κ.Σπύρο Κωνσταντάρα για την στήριξη στην ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια με οικονομική ενίσχυση και με αθλητικό υλικό !!! Τους διατροφολόγους που συνεργάστηκε η ακαδημία Θέρμου με τους οποίους διοργάνωσε ενημερωτικές δράσεις και τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Θέρμου κ. Γεώργιο Χριστόπουλο.

Ευχαριστώ όλες τις ομάδες και τους προπονητές με τις οποίες αγωνιστήκαμε σε φιλικά παιχνίδια και σε επίσημα, στα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.και κάναμε μαζί με τις ομάδες κοινές εκδηλώσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ Παναιτωλικός, στον πρόεδρο κ. Γεράσιμο Μπελεβώνη και στον μεγαλομέτοχο κ.Φώτη Κωστούλα.

Ευχαριστώ την ΕΠΣ Αιτ/νιας,τον πρόεδρο κ.Τάκη Παπαχρήστο και τον γραμματέα κ.Θανάση Λαυράνο. Όλα τα site για του νόμου, αθλητικά και ενημερωτικά, για την άψογη συνεργασία μας. Το 2016 που ανέλαβα η ακαδημία είχε ένα τμήμα παιδικό, τώρα η ομάδα έχει 4 τμήματα. Παιδικό, προπαίδων, projunior και babini. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν σε συνεργασία και οργάνωση με τους προπονητές της ομάδας !!!

Αποχωρώντας είμαι σίγουρος ότι αφήνω την ακαδημία Θέρμου σε καλά χέρια για τα επόμενα χρόνια.”

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr