Ευρεία νίκη για την Κ16 του Αστέρα Μεσολογγίου

Νέα ευρεία νίκη πέτυχε η Κ16 του Αστέρα Μεσολογγίου για το πρωτάθλημα των μικρών, αυτή τη φορά επικράτησαν με 8-0 της Κ16 Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, για τη 3η Αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας έγινε τη Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, το πρωί, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Οι παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι από το Α’ ημίχρονο, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και δεν έδωσαν το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα.

Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε με 5-0, τα δε γκολ πέτυχαν από δύο οι Σιαμήτρος Β. και Τριώτης και ένα ο Μπελλάλης.

Στο Β’ ημίχρονο οι παίκτες μας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν άλλα τρία γκολ με σκόρερ τους Τριώτη (πέτυχε χατ-τρικ) , Σιαμήτρο Β. (επίσης χατ-τρικ) και Σκουφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος οι παίκτες του Αστέρα έχουν πετύχει 24 γκολ, 8 σε κάθε παιχνίδι δείχνοντας ότι διαθέτουν μία πολύ αξιόλογη και επιθετική ομάδα!

Αστέρας Μεσολογγίου (Πετσίνης) Σταμάτης, Ντελής, Παπασπύρος, Νικολόπουλος, Σιαμήτρος Γ., Μαυραγάνης, Τριώτης, Καπάιος, Σιαμήτρος Β., Μπελλάλης και Γιαννόπουλος.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Σέβας, Σιδηράς, Σκουφής, Κρανιώτης, Ζόγκας, Μόγιας και Βασιλείου.

Πηγη: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr