Νικηφόρο Σαββατοκύριακο για τους μικρούς του Αστέρα Μεσολογγίου

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους οι μικροί του Αστέρα Μεσολογγίου στα αντίστοιχα πρωταθλήματά τους, στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου 2022. Με τις νίκες αυτές συνέχισαν την πορεία τους για την πρωτιά στους Ομίλους τους και διεκδικούν τη δυνατότητα να βρεθούν στους τελικούς των play-off των πρωταθλημάτων Κ14 & Κ16.

Το Σάββατο 2 Απριλίου 20022, το πρωί, παρουσία αρκετών φιλάθλων-γονέων των μικρών διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ της Κ14 Αστέρας Μεσολογγίου και Κ14 Α.Ο. Λυγιά, όπου η ομάδα μας με ανατροπή σκορ επικράτησε της ομάδας της Ναυπάκτου με 2-1. Ήταν ένα παιχνίδι όπου και οι 22 παίκτες που αγωνίσθηκαν στον αγωνιστικό χώρο πάλεψαν για τη νίκη, με τον Αστέρα να σκοράρει στα τελευταία λεπτά και να παίρνει μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

18′ ΓΚΟΛ για τον Α.Ο. Λυγιά που προηγήθηκε το σκορ

42′ ΓΚΟΛ και 1-1 για τον Αστέρα με σκόρερ τον Βασιλείου

72′ ΓΚΟΛ και 2-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Σέφα

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης - Παλιάτσας) Κατσαδούρης Μάης, Χριστοδούλου, Μπαζίνης, Πιτσίκος, Δρόσσος, Ισαακίδης, Βασιλείου, Λύρος, Κοντός, Σέφα

Αγωνίσθηκαν επίσης και οι: Παπαδάκης και Αργυρόπουλος

Τη Κυριακή 3 Απριλίου 2022, το πρωί, η Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου αγωνίσθηκε στο γήπεδο της Κατοχής με αντίπαλο την Κ16 Άρης Αιτωλικού, επικρατώντας εύκολα με το ευρύ σκορ 0-4, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου της.

Στον αγώνα αυτό η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και η νίκη της κρίνεται δίκαιη.

Το φιλμ του αγώνα ήταν:

32′ ΓΚΟΛ και 0-1 με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β. από ασίστ του Μόγια.

59′ ΓΚΟΛ με σκόρερ ξανά τον Σιαμήτρο Β. και 0-2 για τον Αστέρα Μεσολογγίου

74′ ΓΚΟΛ και 0-3 με γκολ του Σιαμήτρου Γ.

79′ ΓΚΟΛ για το 0-4 με σκόρερ τον Μπελλάλη

Αστέρας Μεσολογγίου: (Πετσίνης) Σταμάτης, Μόγιας, Παπασπύρος, Ντρούκας, Νικολόπουλος, Μαυραγάνης, Μπελάλλης, Σκούφης, Γιαννόπουλος, Ντελλής, Σιαμήτρος Β.

Αγωνίσθηκαν επίσης και οι: Σιαμήτρος Γ., Ζόγκα, Σέβα, Σέφα, Ζοχιός και Σπανός.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr