Συμμετοχη της ακαδημίας ποδοσφαίρου Αιας Αλυζίας στο πασχαλινό τουρνουα SUPERIOR CUP στην Λευκάδα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από τον Τηλυκράτη Λευκάδος και τον Δήμο Λευκάδας στην Λευκάδα το τριήμερο 16-17-18 Απριλίου, με συμμετοχη ομαδων απ όλη την Ελλάδα.

Η ακαδημια μας συμμετείχε με το τμήμα κ-14 , οι μικροί αθλητές διέμεναν στο ξενοδοχείο Ionian Blue για δυο βράδια παίζοντας σε τρεις αγώνες στο στάδιο Λευκάδας. Μέσα απο την συμμετοχή τους στο τουρνουα  οι νεαροί αθλητές μας έπαιξαν σε ανταγωνιστικά παιχνίδια , γνώρισαν αθλητές απο άλλες περιοχές της Ελλάδας και έμαθαν την διαδικασία αποστολής αγώνα και τις προετοιμασίας με διανυκτέρευση πριν απο ένα παιχνίδι. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση αλλα πολυ περισσοτερο τους γονείς των παιδιών για την συνεχή στήριξη προς τα παιδιά - αθλητές. Δυστυχώς το σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας της περιοχής δημιουργεί αφάνταστα μεγαλο προβλημα στην δημιουργία και την στήριξη ομάδων και πολυ περισσοτερο αντίστοιχων δράσεων. 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr