Νίκη και Πρωτιά στον Όμιλο για τη Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου

Με νίκη και πρωτιά στον 1ο Όμιλο του πρωταθλήματος Κ16 του Νομού μας εξασφάλισαν οι μικροί του Αστέρα Μεσολογγίου, επικρατώντας στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος επί των Νέων Ναυπάκτου με σκορ 2-1. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μάϊου 2022, το απόγευμα, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ.Πασσιόπουλος” , παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη στον Όμιλό της και θα συνεχίσει στα play-off του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό της αντίστοιχη 2η στη βαθμολογία ομάδα του 2ου Ομίλου.

Για την ιστορία του παιχνιδιού οι σκόρερ ήταν:

11′ ΓΚΟΛ και 0-1 για τους Νέους Ναυπάκτου

45′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Καπάι για το 1-1

48′ ΓΚΟΛ και ανατροπή 2-1 με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β. για τον Αστέρα Μεσολογγίου.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Πετσίνης - Παλιάτσας) Σταμάτης, Παπασπύρος, Μόγιας, Σιαμήτρος Γ., Ντρούκας, Μαυραγάνης, Ντελής, Σκουφής, Σιαμήτρος Β., Μπελάλλης, Γιαννόπουλος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καπάιος, Καπάι, Σέβας, Μουζακίτης, Τριώτης και Κρανιώτης

Μετά το τέλος του αγώνα, η Διοίκηση και οι προπονητές της ομάδας μας επεφύλαξαν εορταστική φιέστα στους παίκτες μας, που πανηγύρισαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο τους.

Πηγη: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr