Αστέρας Μεσολογγίου: Αρχίζει το ταξίδι των μικρών ποδοσφαιριστών του Νομού μας!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μία ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινάει το Πρωτάθλημα των μικρών ηλικιακά Κατηγοριών με τους πρώτους αγώνες να έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα, αυτήν την εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Κ16 και την επόμενη το πρωτάθλημα της Κ14.

Οι Ακαδημίες των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα περιμένουν με ανυπομονησία το νέο ξεκίνημα, οι μικροί ποδοσφαιριστές αγωνιούν για τη πρεμιέρα, οι προπονητές προσδοκούν να αναδείξουν τις δυνατότητες του κάθε ποδοσφαιριστή μέσα στο τερέν και τέλος οι γονείς αναμένονται να είναι οι γνωστοί-άγνωστοι συνοδοιπόροι σε αυτό το πρωτάθλημα, συμπαραστάτες των παιδιών τους και των προπονητών.

Κάθε χρόνο ξεκινάει ένα διαφορετικό πρωτάθλημα σε αυτές τις Κατηγορίες, με την ιδιομορφία που χαρακτηρίζει αυτά τα πρωταθλήματα, καθώς αλλάζουν οι πρωταγωνιστές που μεγαλώνουν κάθε χρόνο και συμμετέχουν σε νέα Κατηγορία. Η περσινή Κ16 θα είναι διαφορετική για κάθε ομάδα φέτος, όπως και η Κ14 θα είναι διαφορετική. Αυτό σημαίνει ότι το “φαβορί” του Πρωταθλήματος αλλάζει κάθε χρόνο και αυτή είναι η ομορφιά αυτών των πρωταθλημάτων. Νέοι παίκτες, νέες καταστάσεις, νέες εν τέλει ομάδες. Όμως η ουσία παραμένει ίδια…όλα τα παιδιά παίζουν το αγαπημένο τους σπορ, το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Μεσολογγίου, κάτοχος του περσινού πρωταθλήματος Κ16 του Νομού μας, αναμένεται να παρουσιάσει φέτος νέους πρωταγωνιστές! Αρκετοί από τους περσινούς “ήρωες” της ομάδας μας συνεχίζουν στην ανδρική ομάδα πια, κάποιοι άλλοι βρήκαν το δρόμο τους σε Ακαδημίες επαγγελματικών ομάδων, όμως η μαγιά παραμένει…

Η Διοίκηση της ομάδας μας σε συνεργασία με τους προπονητές τόσο της ανδρικής όσο και των Ακαδημιών, ενστερνίζονται τη φιλοσοφία ανάδειξης και προώθησης νέων παικτών, συνεχίζοντας τη πετυχημένη συνταγή που ξεκίνησε από τα προηγούμενα χρόνια στο Σύλλογό μας. Τα παιδιά των Ακαδημιών μας προωθούνται στην ανδρική ομάδα και κυνηγούν τις ευκαιρίες για περαιτέρω ανάδειξη των ταλέντων τους. Ιδίως φέτος η ανδρική ομάδα μας έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας!

Φέτος έχουν δημιουργηθεί δύο Όμιλοι στη Κ16 όπου συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες:

1ος Όμιλος: Α.Ο. Λυγιάς – Αστέρας Μεσολογγίου-Ναυπακτιακός Αστέρας – Νέοι Ναυπάκτου-Όμηρος Νεοχωρίου

2ος Όμιλος: Ελπίδες Αγρινίου 1 – Ακαδημία Θέρμου -Νέος Αμφίλοχος – Ελπίδες Αγρινίου 2 – Άτλαντες Αγρινίου

Στη Κ14 είναι πάλι δύο Όμιλοι και συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες:

1ος Όμιλος: ΕΝΩΣΗ Α.Ο.Κ. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ- ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

2ος Όμιλος: ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2-ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2

Είναι ενδιαφέρον για τους φίλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα των μικρών, τους αυριανούς ποδοσφαιριστές των ομάδων της περιοχής μας. Κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είμαστε σίγουροι ότι θα τους απολαύσουμε σε μεγαλύτερες Κατηγορίες και σε μεγαλύτερες επαγγελματικές ομάδες σε λίγα χρόνια.

Η Διοίκηση και οι προπονητές των Ακαδημιών του Αστέρα Μεσολογγίου ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθε!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr