Ξεκινάει το τουρνουά Campeonato Δυτικής Ελλάδος των Τμημάτων Κ10 & Κ12

Έτοιμοι δηλώνουν οι μικροί μας ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας Κ10 & Κ12 να ξεκινήσουν το 1ο τουρνουά Campeonato Δυτικής Ελλάδος, με τη συμμετοχή 6 Ακαδημιών ποδοσφαίρου από τους 4 όμορους Νομούς.

Το τουρνουά αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει σε αυτές τις Κατηγορίες ποδοσφαιρικών τμημάτων από τη μη διοργάνωση πρωταθλημάτων από τις αντίστοιχες ποδοσφαιρικές Ενώσεις των Νομών.

Το εν λόγω πρωτάθλημα – επονομαζόμενο CAMPEONATO – ξεκινά τη προσεχή Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε 2 γύρους.

Συμμετέχουν:

Οι Ακαδημίες Αιτωλοακαρνανίας: Άτλαντες Αγρινίου, Αστέρας Μεσολογγίου, Νέοι Ναυπάκτου,

η Ακαδημία Άρτας: Α.Ε. Σελλάδων,

η Ακαδημία Πρέβεζας:IONIOS CLUB και

η Ακαδημία Λευκάδας: Τηλυκράτης

οι οποίες συνεργάζονται και έρχονται σε ποδοσφαιρικές αναμέτρησες με γενικό σκοπό την ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων μέσω της μπάλας.

Τη πρώτη λοιπόν αγωνιστική η Ακαδημία Αστέρας Μεσολογγίου Κ10 & Κ12 ταξιδεύει στη Ναύπακτο για να αντιμετωπίσει την Ακαδημία Νέων Ναυπάκτου, στο γήπεδο Mini Soccer Club Bernabeu Naupaktos.

Αξίζει λοιπόν να παρακολουθήσετε αυτό το πρωτάθλημα, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να είναι οι σημερινοί πρωταγωνιστές αλλά και ίσως και οι αυριανοί ποδοσφαιριστές στα γήπεδα της χώρας μας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr