Camp από τον PAOK Academy στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Αστέρα Μεσολογγίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 το camp από τον PAOK Academy στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αστέρας Μεσολογγίου, στο West Sports Center.

Οι scouters του ΠΑΟΚ, αποτελούμενοι από τους Γιάννη Αβραμίδη και Κώστα Λαγωνίδη,  βρέθηκαν στα γήπεδα της Ακαδημία μας, σε συνεργασία με τους προπονητές μας Γιώργο Πετσίνη και Ιωάννη Ντζιβανάκη καθώς και το υπόλοιπο τεχνικό stuff της Ακαδημίας μας, πραγματοποίησαν προπονήσεις και ανίχνευση ταλέντων, με στόχο τη μελλοντική δοκιμή τους στα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές που δοκιμάσθηκαν ήταν γεννημένοι το 2010-14 και επιλέχθηκαν αρχικά ένας μέρος των παιδιών των Ακαδημιών μας, λόγω του μεγάλου χρόνου που χρειαζόταν να αφιερώσουν οι scouters του ΠΑΟΚ σε αυτές τις δοκιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο camp προσήλθαν και δοκιμάστηκαν ποδοσφαιριστές και από άλλες πόλεις, συγκεκριμένα από την Άρτα, τη Ναύπακτο, τη Μάνη, τη Πάτρα, τη Λευκάδα, τη Καλαμάτα, και το Αγρίνιο.

Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή που η σπουδαία ομάδα του ΠΑΟΚ – ίσως με την καλύτερη Ακαδημία ποδοσφαίρου στη χώρα μας- επέλεξε τον Αστέρα Μεσολογγίου και τους χώρους της για να πραγματοποιηθεί αυτό το camp. Συγχρόνως δε, δίδει την ευκαιρία στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές να δείξουν το ταλέντο τους και να έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη καριέρα τους σε μία μεγάλη επαγγελματική ομάδα.

Η συνεργασία της Ακαδημίας μας με την PAOK Academy έρχεται ως συνέχεια της μεταγραφής ενός σπουδαίου ταλέντου μας, του Αουρέλιο ΣΕΦΑ, ο οποίος το καλοκαίρι μεταγράφηκε στο ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με επιτυχία στη Κ15 ΠΑΟΚ! Από τη πλευρά του, ο PAOK Academy θα πραγματοποιεί δύο φορές το χρόνο το αντίστοιχο camp στις εγκαταστάσεις μας, δίδοντας ευκαιρία κάθε φορά στους νέους ποδοσφαιριστές μας να δοκιμάζονται και να κυνηγούν τις ευκαιρίες τους.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr