Νικηφόρο ξεκίνημα για τη Κ16 του Αστέρα Μεσολογγίου

Νικηφόρο και εντυπωσιακό συνάμα ξεκίνημα για τους μικρούς της Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου, στο πρωτάθλημα των μικρών του Νομού μας, καθώς στη 1η αγωνιστική επικράτησε με το ευρύ σκορ 0-8 επί των γηπεδούχων Κ16 Παλαιοπαναγιά, στο γήπεδο του Λυγιά.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, το πρωί, με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές να μην αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, δείχνοντας από τον πρώτο φετινό αγώνα, ότι θα είναι πρωταγωνιστές και στο φετινό πρωτάθλημα.

Για την ιστορία του παιχνιδιού οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν:

5′ ΓΚΟΛμε σκόρερ τον Παπαδάκη, για το 0-1.

12′ ΓΚΟΛκαι 0-2 με σκόρερ τον Ισαακίδη.

15′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Βασιλείου, 0-3.

20′ ΓΚΟΛ και 0-4 με σκόρερ τον Μάη.

30′ ΓΚΟΛ με τον Αργυρόπουλο.

42′ ΓΚΟΛ ξανά με σκόρερ τον Αργυρόπουλο για το 0-6

55′ ΓΚΟΛ με σκόρερ το Ψυχράμη.

60′ ΓΚΟΛ και χατ-τρικ για τον Αργυρόπουλο για το τελικό 0-8.

Αστέρας Μεσολογγίου: Σπανός, Πιτσικός, Χριστοδούλου, Μάης, Καλύβας, Ζέλιος, Παπαδάκης, Ισαακίδης, Βασιλείου, Αργυρόπουλος και Λύρος

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κατσαδούρης, Ντούμας, Πρέτζας, Πανόπουλος, Μιμής, Ψύχραμης, Κράνης και Αλεξάκης

Επί την ευκαιρία του αγώνα της Κ16 των δύο Ακαδημιών, δόθηκε και φιλικός αγώνας μεταξύ των Κ12, του Αστέρα Μεσολογγίου και της Παλαιοπαναγιάς , με τη Κ12 να μιμείται τους μεγαλύτερους Κ16 και να επικρατούν σε αυτή την φιλική αναμέτρηση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr