Με νίκες συνέχισαν οι ''μικροί'' του Αστέρα Μεσολογγίου

Επιστροφή στις νίκες για τον Κ16 Αστέρα Μεσολογγίου, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 του Κ16 Α.Ο. Λυγιά, για το πρωτάθλημα. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Μπαίνοντας δυνατά από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές πετύχαν τρία γκολ και ουσιαστικά τελείωσαν το θέμα νίκης. Στο Β’ ημίχρονο πέτυχαν άλλο ένα γκολ και δόθηκε η ευκαιρία στους προπονητές μας να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες της αποστολής.

Για την ιστορία του αγώνα τα γκολ πέτυχαν οι:

17′ ΓΚΟΛ και 1-0 με σκόρερ τον Λύρο

22′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Ζέλιο 2-0

23′ ΓΚΟΛ για το 3-0 με τον Ψυχράμη

55′ ΓΚΟΛ για το τελικό 4-0 με σκόρερ τον Πανόπουλο

Αστέρας Μεσολογγίου: Σμπόρας, Μάης, Ντούμας, Μπαζίνης, Καλύβας, Ζέλιος, Κοντός, Ψυχράμης, Βασιλείου, Αργυρόπουλος και Λύρος

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσούνης, Μιμής, Βνάτσιος, Παπαδάκης, Καντούρης και Πανόπουλος

Την ίδια μέρα και ώρα, στα γήπεδα του προπονητικού κέντρουWest Sports Center, πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των Κ10, Κ12 & Κ13 Αστέρα Μεσολογγίου με την αντίστοιχες ομάδες της Ακαδημίας του Νέου Αμφίλοχου, δίδοντας την ευκαιρία στις μικρές κατηγορίες των ποδοσφαιριστών μας να μετρήσουν τις δυνάμεις τους!

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, στο γήπεδο του Λυγιά στη Ναύπακτο, ο Κ14 Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε πιο εύκολα από το τελικό 0-2 της αντίστοιχης ομάδας Κ14 Α.Ε. Παλαιοπαναγιά.

Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν ανώτεροι σε όλο τον αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες, δύο πέναλτι και τελικά επικράτησαν με 0-2, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή τους μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα.

Για την ιστορία του αγώνα οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι:

ΓΚΟΛ και 0-1 με σκόρερ τον Ζοχιό.

ΓΚΟΛ για το τελικό σκορ 0-2, με σκόρερ τον Κουμπαρούλη

Αστέρας Μεσολογγίου: Σμπόρας, Σακαρέλης, Φαρμάκης Κ., Ντελλής, Μπαζίνης, Σταμάτης, Ρόμπολας, Σακιριανός, Κουμπαρούλης Ζοχιός και  Σπανός

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πρέτζας, Καραδήμας, Αθανασόπουλος, Φαρμάκης Αθ., Βισβίκης, Αϊβάζογλου, Τζάνος και Κάκκος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr