Έναρξη εγγραφών για την Ακαδημία του Αστέρα Μεσολογγίου

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024, οι εγγραφές των παιδιών στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστέρα Μεσολογγίου, στις εγκαταστάσεις του West Sports Center  (όπισθεν του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου).

Οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του West Sports Center από τις 19:00 μέχρι στις 21:00, και για όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προπονητές -υπεύθυνους της Ακαδημίας κ. Γ. Πετσίνη: 6946842031 και Ι. Ντζιβανάκη: 6955116518.

Όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας μας είναι διπλωματούχοι προπονητές, με κατάρτιση και εμπειρία, και μέσα από τη δουλειά τους τα τελευταία χρόνια έχουν αναδείξει αρκετά παιδιά-ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν τη καριέρα τους σε Ακαδημίες επαγγελματικές ομάδων της χώρας μας.

Συγχρόνως δε, ενημερώνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα του Νομού μας αλλά και στο νέο πρωτάθλημα του Campeonato, που θα διεξαχθεί για 2η συνεχή χρονιά όπου θα συμμετάσχει και φέτος ο Αστέρας Μεσολογγίου. Μάλιστα η η διοίκηση του Campeonato ενημερώνει πως πέρα από τα ήδη υπάρχων πρωταθλήματα των τμημάτων Κ-10 και Κ-12 θα δημιουργηθεί και πρωτάθλημα Κ-13. (https://www.facebook.com/profile.php?id=61563907865459

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr