Νίκος Βετούλας: «Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να κάνουμε άλλο ένα βήμα».

Η πορεία του Ιωνικού προς την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ είναι μακρά και χαρακτηρίζεται από συνέπεια. Αυτή που δείχνει η ομάδα κάθε εβδομάδα προκειμένου να πετύχει το στόχο της, δηλαδή να πανηγυρίσει την άνοδο στην Basket League. Επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Ιωνικός, είναι αυτό του Χαρίλαου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 

Η δυσκολία της αναμέτρησης φαίνεται από γεγονός ότι ο αντίπαλός μας προέρχεται από νίκη 66-59 επί του ισχυρού Ερμή Αγιάς. Κι ο Ιωνικός, όμως, πάει στο Μεσολόγγι με την ψυχολογία του πρωτοπόρου και την αυτοπεποίθηση που του δημιούργησε η φιλική νίκη επί του Χολαργού με 86-71. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα την Τετάρτη (20.02) δοκίμασε τις δυνάμεις της κόντρα σε μια ομάδα της Basket League και βγήκε από το παρκέ του Πλάτωνα με μια εμφατική νίκη, ένεση ηθικού εν όψει της συνέχειας. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΠΟΥΣΙΕΣ 

Κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, ο Νίκος Βετούλας θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Φώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός του αγώνα με την Ευρώπη Πευκοχωρίου και θ’ αποτελέσει άλλη μια σημαντική λύση από την περιφέρεια. Αντιθέτως, απών θα είναι ο Ρόναλντ Σάφτενααρ που απουσιάζει λόγω διεθνών υποχρεώσεων με την Εθνική Ολλανδίας. Ο Βετούλας, βέβαια, με τους Μαυροκεφαλίδη, Κατούφα και Σαχπατζίδη έχει λύσεις στη front line ώστε να καλύψει το κενό. 

 COACH SPEAKING

 «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα παίξουμε με μια ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό», δήλωσε στο ionikosbc.gr ο Νίκος Βετούλας σχετικά με το ματς του Σαββάτου και συνέχισε: «Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να κάνουμε άλλο ένα βήμα». 

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ 

 Ο Χαρίλαος Τρικούπης βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10 νίκες κι οκτώ ήττες, αλλά όπως ανέφερε κι ο Νίκος Βετούλας βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη επί του Ερμή Αγιάς με 66-59. 

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 Στον εντός έδρας αγώνα του πρώτου γύρου, ο Ιωνικός Νίκαιας Affidea, είχε επικρατήσει θριαμβευτικά με σκορ 102-63 με κορυφαίους τον Βασιλόπουλο που σημείωσε 20 πόντους και με τους Καράμπουλα, Λιακόπουλο, Μιλεντίγιεβιτς και Τσαγκαράκη που πέτυχαν από 12 πόντους.

Πηγή: ionikosbc.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr