Στις 10 Οκτωβρίου το τζάμπολ της Basket League

Τέλος σε διάφορα σενάρια που είχαν ακουστεί εσχάτως και έβαζαν στο… παιχνίδι τον Νοέμβριο «και βλέπουμε»  έβαλε η σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που επικύρωσε την απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες συμφώνησαν ότι εφ όσον φυσικά το επιτρέπει η κατάσταση με τον κορονοϊό και οι οδηγίες της Πολιτείας με τα πρωτόκολλα, το πρωτάθλημα δεν έχει κανέναν λόγο να μετατεθεί, από την ώρα που πάντα υπάρχουν ερωτηματικά για το πώς θα εξελιχθεί ο χειμώνας και στην χώρα και αν θα χρειαστούν διακοπές.

Από ‘κει και πέρα, επικυρώθηκε επίσης και η εφαρμογή από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, 2021-22 της αυξημένης εγγυητικής επιστολής και της δυνατότητας του ΕΣΑΚΕ να γνωμοδοτεί δεσμευτικά προς την ΕΕΑ για τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η καθυστέρηση κατάθεσης του αθλητικού νομοσχεδίου, που ακόμα δεν έχει φτάσει στην Βουλή για την τελική συζήτηση και ψήφιση δεν δίνει την δυνατότητα εφαρμογής αυτών, που προβλέπονται μέσα, από φέτος. 

Τέλος, ορίστηκε η ημερομηνία κλήρωσης για τις 9 Σεπτεμβρίου και οριστικοποιήθηκε ότι στις 23-24 του μήνα θα γίνει το super cup με τις πρώτες τέσσερις ομάδες της περσινής κατάταξης.

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr