Λυκογιάννης: «Σωστές επιλογές και καθαρό μυαλό»

Με μία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Μεσολόγγι BAXI που θα πραγματοποιηθεί τα Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:00 για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του κ.Λυκογιάννη για τον αυριανό αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αγώνα με το Μεσολόγγι BAXI τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι από το ξεκίνημα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο με τον σεβασμό που αξίζει σε μία ομάδα η οποία παλεύει αρκετά παιχνίδια. Ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, στην πορεία όμως και οι αντίπαλοι προσαρμόστηκαν και οι αλλαγές που έχουν κάνει δείχνουν ότι τους έχουν επηρεάσει. Θεωρώ ότι είναι πολύ ποιοτική η προσθήκη του Gothcher, ήρθε και ένας ακόμη παίκτης στους ψηλούς, οπότε είναι μία ομάδα που μπορεί να σε βάλει σε ένα περίεργο ρυθμό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε εμείς το παιχνίδι και από το καθαρό μυαλό που θα έχουμε ώστε να διαβάσουμε οτιδήποτε τρικ χρησιμοποιήσει αμυντικά ο αντίπαλος και να κάνουμε τις σωστές επιλογές».

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα ενόψει του αγώνα με το Μεσολόγγι.

Πηγή: paokbc.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr