Μιχάλης Λιάπης: «Θέλουμε το... αίμα μας πίσω»

Για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Μεσολόγγι ΒΑΧΙ  γράφει ο Καλαθοσφαιριστής του Κολοσσού Ρόδου Μιχάλης Λιάπης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Θέλουμε το... αίμα μας πίσω

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι. Εκεί, καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη, που μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Όμως, το παιχνίδι αυτό το τώρα πέρασε, καθώς μπροστά μας έχουμε το ματς με το Μεσολόγγι. Είναι μία ομάδα, η οποία μας πλήγωσε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και κανείς μας δεν έχει ξεχάσει τι έγινε.

Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για τον δικό μας εγωισμό, που τους επιτρέψαμε στο προηγούμενο παιχνίδι να μας κερδίσουν μέσα στην έδρα μας. Γι’ αυτό, θέλουμε να πάρουμε το… αίμα μας πίσω.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, σίγουρα θα παίξουν μεγάλο ρόλο όλες οι οδηγίες που θα πάρουμε από το προπονητικό επιτελείο. Για το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αλλά, τον κύριο ρόλο θα έχει η καρδιά και η ψυχή που θα πρέπει να καταθέσουμε στο παρκέ, για να πάρουμε αυτή τη νίκη, που θέλουμε πολύ.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr