Επιστροφή στα εντός με σημαντική "μάχη" για τον IONIKOS BC HELLENIC COIN

O IONIKOS BC HELLENIC COIN φιλοξενεί σήμερα (17:00, ERTflix/ΕΡΤ Sports) το Μεσολόγγι BAXI στο κλειστό του Πλάτωνα για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Έπειτα από τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Κολοσσό H Hotels, ΑΕΚ και Περιστέρι, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου επιστρέφει στο κλειστό του Πλάτωνα για να φιλοξενήσει το Μεσολόγγι BAXI στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 4-9, ενώ στο ματς του α' γύρου η ομάδα του Μεσολογγίου είχε επικρατήσει με 79-66. Έτσι, η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να έχει το πάνω χέρι, αφήνοντας μία νίκη πίσω τη σημερινή της αντίπαλο. 

Διαθέσιμος για τον IONIKOS BC HELLENIC COIN θα είναι και ο Adam Smith, που είχε χάσει τα δύο προηγούμενα ματς, αλλά επέστρεψε στο φιλικό της Δευτέρας, που έληξε με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος έγραψε για την αναμέτρηση στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Θεωρώ ότι, αν εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή και δεν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, θα έχουμε τον πρώτο λόγο να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε μία κομβική νίκη για τη συνέχεια. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το ματς με τεράστια προσοχή, αλλά παράλληλα να μην αφήσουμε το άγχος για το αποτέλεσμα να μας καταβάλει".

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σώμος, Παντελίδης και Κάρδαρης.

Πηγή: ionikosbasket.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr