Κινδυνεύει με μηδενισμό ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα κι αν ο Ιωνικός δεν κατέθεσε ένσταση στο μεταξύ τους παιχνίδι για την αντικανονική συμμετοχή του Josh Haggins.

Ο Ιωνικός ναι μεν δεν κατέθεσε ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή του Josh Haggins στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο “γηραιός” απέφυγε οριστικά την τιμωρία!

Βάσει των κανονισμών του ΕΣΑΚΕ, ένσταση μπορεί να υποβάλει οποιαδήποτε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, οδηγώντας δηλαδή το σύλλογο της Θεσσαλονίκης σε μηδενισμό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που θα έβγαιναν κερδισμένες από μία τέτοια εξέλιξη...

Όπως και να ‘χει, η παράτυπη συμμετοχή του Haggins (ο Ηρακλής έστειλε το συμβόλαιο στον ΕΣΑΚΕ, ενώ είχε ήδη αρχίσει η αναμέτρηση με τον Ιωνικό!) πρόκειται για γκάφα ολκής από την “κυανόλευκη” ΚΑΕ.

Ο Ηρακλής άρχισε το πρωτάθλημα με υψηλές βλέψεις, ωστόσο έχει κατρακυλήσει στις τελευταίες θέσεις της Basket League και το σενάριο του μηδενισμού ενδεχομένως να τον μπλέξει ακόμα και σε περιπέτειες για την παραμονή του στην κατηγορία!

Πηγή: basketblog.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr