Παγκράτι : Συνάντηση «γιγάντων» στο ΣΕΦ (pic)

Αγωνιστικά η χθεσινή (5/6) ημέρα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για το Παγκράτι, το οποίο ηττήθηκε εύκολα από τον Ολυμπιακό στο βοηθητικό του ΣΕΦ, αλλά κάποιες φορές μια φωτογραφία μπορεί να κρύβει μέσα της και ιστορία πέντε δεκαετιών.

Στο κλειστό βρέθηκε ο προπονητής του Μεσολογγίου, Ντίνος Καλαμπάκος, με σκοπό αφενός να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη του αγάπη, το Παγκράτι, αλλά και παίκτες με τους οποίους πορεύτηκε μαζί, όπως οι Στάθης Παπαδιονυσίου και Διονύσης Σκουλίδας, και είχε την ευκαιρία να τα πει και με την διοίκηση των «ροσονέρι».

Ωστόσο η συνάντηση του με τον «θρυλικό» φροντιστή της Αθηναϊκής ομάδας, Κώστα Βελέντζα, τον γνωστό ως «Γκας» είχε το δικό της ενδιαφέρον, με την γνωριμία τους να κρατάει για πέντε δεκαετίες, από τότε που ο Ντίνος Καλαμπάκος έκανε τα πρώτα του βήματα στις υποδομές του Παγκρατίου.

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr