Τραγελαφικά πράγματα με το «καλημέρα» στην Α2 Ανδρών

Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν δύστυχος με τα «καλημέρα» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Το Σαββατοκύριακο υπήρξε η πληροφορία ότι ο Οίακας Ναυπλίου δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα μια μόλις εβδομάδα πριν προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, με τα σενάρια το ένα να διαδέχεται το άλλο για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τελικά μετά από την τηλεδιάσκεψη που υπήρξε την Δευτέρα οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι τελικά η ομάδα του Ναυπλίου θα κατέβει στο πρωτάθλημα κάτι το οποίο και επιβεβαιώνεται επίσημα από την ομάδα μέσα από την επίσημη ανακοίνωση στην οποία προέβη πριν λίγο και αναφέρει..

«Το Δ.Σ. του Οίαξ Ναυπλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022.»

Παρ όλα αυτά το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει την προγραμματισμένη ημερομηνία αλλά μια εβδομάδα αργότερα (για άλλους λογούς απ ότι μαθαίνουμε που έχουν να κάνουν με χορηγίες – τηλεοπτικά κλπ). Αν όλα τα παραπάνω ευσταθούν και είναι για το καλό του πρωταθλήματος και των ομάδων, καλός και γίνονται.

Πάμε τώρα στο οξύμωρο της υπόθεσης που έχει να κάνει με την απόφαση το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από την 2η αγωνιστική, και όχι από την 1η που θα ήταν το πιο λογικό, και παρ ότι επίσημα στο σαιτ της ΕΟΚ ημερομηνία τέλεσης της 1ης αγωνιστικής εμφανίζεται η 27 Οκτωβρίου μαθαίνουμε ότι αύριο ήμερα Πέμπτη το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί κλήρωση λέει για το ποτέ τελικά θα πραγματοποιηθεί η εμβόλιμη 1η αγωνιστική με τις ημερομηνίες που θα μπουν στην κληρωτίδα να είναι (20/10 – 27/10 – 3/11 και 10/11).

Φαίνεται οι φωνές ομάδας τον Αθηνών με πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα η οποία δεν συμφωνεί στην διεξαγωγή της 1η αγωνιστικής για της 27 του μηνά έπιασαν τόπο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr