Μπουρούσης: «Υποχρέωση για την πόλη μου, στοίχημα με τον εαυτό μου» (vid)

Οι Χρήστος Δεληγιάννης, Δημήτρης Λιόγας, Γιάννης Μπουρούσης και Κώστας Πρίτσας μίλησαν για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και τους στόχους της Καρδίτσας.

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/10) η Καρδίτσα δύο ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2.

Συγκεκριμένα, μίλησαν οι Χρήστος ΔεληγιάννηςΔημήτρης ΛιόγαςΓιάννης Μπουρούσης και Κώστας Πρίτσας, προλογίζοντας έτσι μία χρονιά με ιστορικό ενδιαφέρον για το μπάσκετ της πόλης.

«Η Καρδίτσα κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της επιβίωσης. Αναδιοργανωθήκαμε και αισθανόμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε μία υπέρβαση. Στόχος της διοίκησης, λοιπόν, έπειτα από πέντε συνεχή χρόνια στην Α2, είναι να καταφέρει η ομάδα στο επόμενο διάστημα να ανέβει στο επόμενο σκαλί. Δεν είναι όμως ο αυτοσκοπός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δεληγιάννης.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, από τη μεριά του, δήλωσε: «Πήρα την απόφαση να έρθω επειδή είδα ένα καινούργιο γήπεδο. Είδα μία προσπάθεια. Η Καρδίτσα ποτέ δεν είχε μία ομάδα μπάσκετ που να διεκδικήσει κάτι και να είναι επαγγελματική. Θέλω να δω τη βοήθεια του κόσμου ακόμα κι αν χάνουμε, θέλω να είναι στο γήπεδο. Εάν δεν είναι στο γήπεδο, θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ. Θέλω να αγκαλιάσουν την ομάδα και ένας λόγος παραπάνω που θέλω να παίξω ξανά είναι γι αυτό το γήπεδο. Για μένα είναι σαν υποχρέωση για την πόλη μου και ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, να δώσω την τελευταία ενέργεια σε αυτό που αγαπάω πολύ, το μπάσκετ».

Ο Δημήτρης Λιόγας, προπονητής του ΑΣΚ, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γιάννη Μπουρούση για όσα κάνει για μένα, για την ομάδα, για την πόλη γενικά. Όσον αφορά στην ομάδα, πιστεύω ότι οι συνθήκες που έχουμε με αυτό το κλειστό, είναι αργά ή γρήγορα η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει. Έχουμε την ευκαιρία να ονειρευτούμε κάτι παραπάνω. Πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στην αμέσως επόμενη προπόνηση, στο επόμενο παιχνίδι Δεν μπορούμε να κερδίσουμε σήμερα κάτι που θα ολοκληρωθεί μετά από δέκα μήνες. Θα ήθελα το γήπεδο αυτό να γεμίζει, επειδή θέλουμε να προσφέρουμε στους φίλαθλους κάτι που θα τους κάνει υπερήφανους».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου στο παρακάτω video:

Πηγή: basketblog.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr