ΑΟ Αγρινίου: «Η συνέντευξη της εβδομάδας με τον Γιάννη Τσούκα»

Ο Γιάννης Τσούκας είναι ο παίκτης της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας".

Ο 23χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας επισημαίνοντας τα σημεία που κρατάει ο Α.Ο.Α. παρά την ήττα και τόνισε τη σημασία της νίκης και της παρουσίας του κόσμου στο παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου το ερχόμενο Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιάννη τι θεωρείς ότι μέτρησε και γνωρίσατε την ήττα στο φινάλε στον αγώνα με το Φίλιππο Βέροιας;

Το παιχνίδι με τη Βέροια κρίθηκε στους δύο πόντους. Και όταν ένα ματς χάνεται στο καλάθι η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει. Μία άμυνα, ένα λάθος, μία χαμένη βολή μπορούν να στοιχίσουν.

Υπάρχει η ήττα, αλλά σε μια δύσκολη έδρα ήσασταν ανταγωνιστικοί και στα 40 λεπτά. Είναι κάτι που έχει σημασία ενόψει της συνέχειας;

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από το παιχνίδι παρά την ήττα, ήταν η ενέργεια και η διάθεση που είχαμε. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα διατηρήσουμε και στη συνέχεια.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τη Δάφνη Δαφνίου. Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τη νίκη σε αυτό τον αγώνα;

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να εμφανιστούμε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Και φυσικά πρέπει να βγάλουμε ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Κρίνεις ότι το επόμενο παιχνίδι δίνει κάτι παραπάνω από τους δύο βαθμούς αν έρθει η νίκη;

Η νίκη στον αγώνα του Σαββάτου θα είναι πολύ σημαντική για μας. Μετράνε πολύ οι δύο βαθμοί, όμως εκτός από αυτό θα πάρουμε δύναμη και για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ποια η σημασία της παρουσίας του κόσμου στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

Πάντα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική. Ο κόσμος μας εμψυχώνει και μας δίνει μεγάλη ώθηση, για να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η νίκη. Τους θέλουμε δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να δούμε ένα γήπεδο με μεγάλη πληρότητα, όσο αυτό επιτρέπεται από τα μέτρα που υπάρχουν.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr