Όλα δείχνουν αναβολή στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

 

Το ρεπορτάζ από τις σημερινές τηλεδιασκέψεις στην Ομοσπονδία

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή (3/1) για τις Εθνικές κατηγορίες της χώρας, αφού η ΕΟΚ -η οποία διεξάγει συζητήσεις μέσω τηλεδιασκέψεων από τις 15:00 με εκπροσώπους των εκάστοτε ομάδων σε Α2 Ανδρών, Β' Εθνική και Γ' Εθνική- αναμένεται να είναι αυτή που θα πάρει την καίρια απόφαση σχετικά με το άμεσο μέλλον τους και την περίπτωση αναβολής τους ελέω κορονοϊού.

Ουσιαστικά, οι συζητήσεις αυτές θα διαρκέσουν μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, με τους συλλόγους να ενημερώνουν την Ομοσπονδία για την κατάσταση που επικρατεί στα πρωταθλήματά τους αναφορικά με τον περιορισμό της διασποράς -κάτι που είναι και ο κυρίαρχος στόχος της αυτή τη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, αν και τίποτα δεν αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης (4/1), φαίνεται πως η αναβολή των εν λόγω λιγκών για τις επόμενες 2 εβδομάδες φαντάζει μονόδρομος σε αυτή τη φάση, κάτι που σημαίνει πως η πρεμιέρα του 2022 δεν θα λάβει χώρα μέχρι και -τουλάχιστον- τις 22-23 Ιανουαρίου, αναφορικά δηλαδή με τις επίσημες αγωνιστικές και όχι τις εξ αναβολής, που ενδέχεται να προγραμματιστούν ήδη από την εβδομάδα 17-23/1.

Πηγή: basketblog.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr