ΑΟ Αγρινίου: «Η συνέντευξη της εβδομάδας με τον Περικλή Κουρουπάκη»

Ο Περικλής Κουρουπάκης είναι ο παίκτης της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας".

Ο νεαρός center αναφέρθηκε στην επιστροφή της ομάδας σε αγωνιστικούς ρυθμούς, στο παιχνίδι με την Καβάλα το Σάββατο στις 5 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και στην προσμονή του για τον αγώνα που θα σημάνει την επιστροφή του στα παρκέ και την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Α.Ο.Α.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περικλή επιστρέφετε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα. Πως μπορεί να επηρεάσει αυτό το διάστημα αποχής από τους αγώνες;

Διανύσαμε μια περίοδο χωρίς παιχνίδια και είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να προετοιμαστούμε καλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε βελτιωμένοι και ελπίζω πως δε θα χρειαστεί να υπάρξει ξανά κάποια διακοπή.

Αντιμετωπίζετε το Σάββατο την Καβάλα, μια ομάδα που έχει δείξει καλό πρόσωπο. Τι θεωρείς ότι θα παίξει ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

Θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας, θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε.

Η περιορισμένη παρουσία του κόσμου λόγω των μέτρων παίζει ρόλο σε αυτό το παιχνίδι;

Αυτό που ξέρω είναι πως χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε κάθε αγώνα. Το γεγονός ότι θα υπάρξει μειωμένος αριθμός φιλάθλων μέσα στο γήπεδο είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί όλες τις ομάδες. Πιστεύω πως δε θα μας επηρεάσει το γεγονός αυτό και θα μπορέσουμε στο τέλος να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο μας.

Είναι ένας αγώνας που έχει λίγο μεγαλύτερη σημασία για σένα προσωπικά;

Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με τον Α.Ο. Αγρινίου. Έρχομαι από ένα τραυματισμό που με κράτησε λίγο πίσω, όμως έχω δουλέψει όλο αυτό το διάστημα για να επανέλθω πιο δυνατός και είμαι έτοιμος να κάνω αυτό που πρέπει.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει σε αρκετές ομάδες λόγω της μεταγραφικής περιόδου θεωρείς ότι θα φέρουν άλλα δεδομένα στο πρωτάθλημα;

Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει. Πολλές ομάδες έχουν κάνει διορθωτικές κινήσεις και θεωρώ ότι το γεγονός αυτό θα κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr