Ενημέρωση του ΑΟ Αγρινίου για το παιχνίδι με την Καβάλα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας επαναρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής.

Η ομάδα μας υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 την Ε.Κ. Καβάλας, σε ένα παιχνίδι που ελάχιστοι φίλαθλοι μπορούν να το παρακολουθήσουν από κοντά, λόγω των μέτρων που υπάρχουν.

Με βάση τη χωρητικότητα του κλειστού του ΔΑΚ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης" και με δεδομένο πως πρέπει να καλυφθεί μόνο το 10% του γηπέδου, ο αριθμός των φιλάθλων που μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα είναι 60.

Λόγω των συγκεκριμένων καταστάσεων που είναι πρωτόγνωρες, κληθήκαμε να αποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθούν οι φίλαθλοι στο γήπεδο για τον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας.
Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως η όποια απόφαση δε θα είναι δίκαιη, καθώς θα αποκλειστούν φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η απόφασή μας ήταν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου μόνο οι πρώτοι 60 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα προσέλθουν στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα οι μικροί φίλοι της ομάδας μας μέσα από το γήπεδο.

Και αυτό το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ομάδας μας στη σελίδα στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCodbn_b7QDOu5S0RAOKgNfQ) και οι φίλαθλοι που επιθυμούν μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω της διαδικτυακής μετάδοσης.

Ευχαριστούμε όλους του φιλάθλους για την κατανόηση και ελπίζουμε πως θα είναι η μοναδική φορά που κληθήκαμε να πάρουμε μια τόσο δύσκολη απόφαση.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr