''Ρέστα'' παραμονής με Καλαμπάκο για τον Φίλιππο Βέροιας

Ο Φίλιππος Βέροιας είναι αποφασισμένος να... πουλήσει ακριβά το τομάρι του στη μάχη της παραμονής στην Α2 και παρότι φαίνεται στριμωγμένος στα σκοινιά, ταράζει τα νερά συμφωνώντας με τον Ντίνο Καλαμπάκο για να τον καθοδηγήσει στην τελική ευθεία!

Οι Βεροιώτες παίζουν ρέστα εν όψει του «τελικού» της ερχόμενης Τετάρτης στο Αγρίνιο, στο εξ αναβολής ματς και περιμένουν αύριο κιόλας τον τεχνικό που έχει γράψει πολλές πετυχημένες ιστορίες στην κατηγορία, για να πιάσει δουλειά και να τους κοουτσάρει από αυτό κιόλας το παιχνίδι.

Ο Φίλιππος έχει ήδη σε βάρος του 2-0 από την πλειοψηφία των ομάδων που μπορεί να βρει στα πλέι άουτ, όχι όμως και με το Αγρίνιο με το οποίο υπάρχει νίκη στη Βέροια και την Τετάρτη το ματς του δεύτερου γύρου και ο καθένας καταλαβαίνει τη σημασία του αφού δεν είναι καθόλου απίθανο ένα μεταξύ τους «σταύρωμα» στα πλέι άουτ.

Επειδή πάντως, η κατηγορία φέτος έχει δείξει ότι είναι απρόβλεπτη και ο Φίλιππος έχει κάνει κάποιες σημαντικές νίκες που του δίνουν... κουράγιο να παλέψει όποια κι αν είναι η κατάληξη της κανονικής περιόδου, οι διοικούντες κατάφεραν να φτάσουν σε αυτή την υπέρβαση και να επιχειρήσουν την μεγάλη αντεπίθεση σωτηρίας.

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr