''Χάλκινος'' ο Μεσολογγίτης Χρηστός Ασημακόπουλος με την U18 του Πανερυθραϊκου!

 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΌΣ 53-59

Μικρός Τελικός | Α’ Κατηγορία Εφήβων ΕΣΚΑ

SKY IS THE LIMIT! Τη ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ στιγμή της ιστορίας του Συλλόγου σε επίπεδο Τμημάτων Υποδομής και Ακαδημιών (μέχρι την… επόμενη) πανηγυρίζει ο Πανερυθραϊκόςμας, αφού οι U18 Reds κατέκτησαν ΠΑΝΑΞΙΑ το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Εφήβων, προσθέτοντας ακόμη μία τεράστια επιτυχία, ακόμη ένα βαρύτιμο «παράσημο» και ολοκληρώνοντας ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ το πανέμορφο φετινό τους ταξίδι!

Τα παιδιά μας, στη σειρά διπλών αναμετρήσεων για τον Μικρό Τελικό του FINAL-4 της Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της ΕΣΚΑ, κατάφεραν να επικρατήσουν και στο εκτός έδρας ματς του ισχυρού Δούκα με 53-59 και να κρεμάσουν το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο στήθος τους, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου!

Μία επιτυχία που αποτελεί ΔΙΚΑΙΩΣΗ και που επιβραβεύει αφενός την υπερπροσπάθεια των παικτών και των προπονητών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφετέρου πιστοποιεί ότι πλέον ο Πανερυθραϊκός μας συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Συλλόγους Πανελληνίως σε επίπεδο Υποδομών, επισφραγίζοντας τη συντονισμένη, καθημερινή και μεθοδική δουλειά πολλών χρόνων διοίκησηςΔημήτρη Χουχουλή (αρχιπροπονητής) και προπονητικού επιτελείου! Και, αν μη τι άλλο, κάνει πράξη το ρητό ότι «κάθε χρόνο και καλύτερα»!

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους παίκτες μας, έναν προς έναν, με τα παιδιά μας να είναι σε όλη αυτή την εκπληκτική πορεία ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ και να δείχνουν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ από την αρχή μέχρι το τέλος και ΚΥΡΙΩΣ στα δύσκολα, όπως φυσικά και στους Προπονητές μας, Χρήστο Ασημακόπουλο και Δημήτρη Δημητρίου, οι οποίοι οδήγησαν άψογα τους U18 Reds του Πανερυθραϊκού μας στη φετινή πολύ μεγάλη διάκριση και το Χάλκινο Μετάλλιο!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr