Έχει και Μεσολόγγι το σημερινό πρόγραμμα του ΕΟΚ Web Radio

Live ενημέρωση από το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Χαρίλαο Τρικούπη και την Ελευθερούπολη..

H μπάλα χτυπάει στο παρκέ και το ΕΟΚ Web Radio μπαίνει στο γήπεδο για να καταγράψει live όλα τα αποτελέσματα!

Με 8ωρο πρόγραμμα σήμερα, με ειδήσεις, επαφές με τους πρωταγωνιστές του σπορ και φυσικά ζωντανή ενημέρωση από όλα τα γήπεδα.!

Από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 ο Αργύρης Παγαρτάνης με την εκπομπή "Τα παιδία παίζει" ταξιδεύει και καταγράφει εξελίξεις, αποτελέσματα και τίτλους στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών σε όλη τη χώρα.

Από τις 14:00 μέχρι τις 16:00 η Έλενα Βογιατζή και ο Κώστας Ζαφείρης με το "Άμεσο ριπλέι" και με τη βοήθεια όλων των συνεργατών του EOK Web Radio παρουσιάζουν το πιο πλήρες ενημερωτικό μπασκετικό μαγκαζίνο.

Από τις 16:00 και μέχρι τις 17:00 ο Αργύρης Παγαρτάνης με την εκπομπή "Κάθε πόλη, μια μπασκέτα" προβάλλει σωματεία απ' όλη την Ελλάδα και ρίχνει ματιές στις live εξελίξεις στα γήπεδα.

Στις 17:00 και μέχρι τις 20:00 το πρόγραμμα περνάει σε πλήρη αγωνιστική δράση! Ο Νίκος Μπουρλάκης οργανώνει το παιχνίδι και τις επαφές με τους συνεργάτες του EOK Web Radio σε όλα τα γήπεδα. Για να μάθετε τα πάντα τη στιγμή που συμβαίνουν.

Συντονιστείτε!

ΕΔΩ www.basket.gr/webradio/

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr