Στον Ιωνικό ο Μαυροκεφαλίδης που τελείωσε από Τρίτωνα!

 

Ραγδαίες εξελίξεις υπήρξαν τις τελευταίες ώρες στον Τρίτωνα... αρχικά αλλά και με προέκταση στον Ιωνικό. Ολα αυτά, γύρω από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος επιστρέφει στη Νίκαια την οποία είχε αφήσει το περασμένο καλοκαίρι για να μετακομίσει στον πολύ φιλόδοξο, τότε, Τρίτωνα.

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αθηναϊκή ομάδα έφεραν σημαντικές αναταράξεις στο εσωτερικό, με το ρεπορτάζ να θέλει τις εντάσεις να μην προέρχονται μόνο από τον Μαυροκεφαλίδη αλλά και από διάφορους άλλους παίκτες. Και να είναι και αμφίδρομη βέβαια, με τους ανθρώπους του Τρίτωνα να έχουν παράπονα.

Με τον πολύπειρο σέντερ, όμως, η κατάσταση έφτασε στα άκρα και από χθες αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν. Οι επαφές με τον Ιωνικό ήταν άμεσες, με τους Νικαιώτες να έχουν ανθαρρήσει μετά τη νίκη επί του Κολοσσού και να ψάχνουν ενίσχυση για να προλάβουν να σώσουν την παρτίδα.

Από το πρωί έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να καταθέσουν την μεταγραφή στον ΕΣΑΚΕ, αφού έχουν δικαίωμα έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου δηλαδή... αύριο πρέπει να παίξει με τον Προμηθέα!

Υπάρχει και κάτι ακόμα, ότι ο Ιωνικός είναι σε διαδικασία διακανονισμού για κάποιες παλιές οφειλές σε ξένους παίκτες, αλλά αυτό μέχρι τώρα εξυπηρετείται και λογικά θα έκλεινε και η συγκεκριμένη δόση για να μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr