ΦΕΑ: Α2, ερχόμαστε...!!!

Α2, ερχόμαστε...!!!

"Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις", είχε πει κάποτε ο διάσημος Γουώλτ Ντίσνεϋ κι αυτό ακολουθούμε και στη ΦΕΑ. Ονειρευτήκαμε ότι κάποια μέρα μπορεί η ομάδα μας να βρεθεί στην Α2 και πλέον αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!!!

Το δικαίωμα να βρεθεί ο σύλλογος της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ κερδήθηκε στο παρκέ και η πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ήρθε να δώσει... σάρκα και οστά στο όνειρο της “μπασκετικής οικογένειας” της ΦΕΑ, που εδώ και χρόνια μοχθούμε για το σύλλογο.

Στις 3/5/2017 η ΦΕΑ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη (87-74), πήρε το δρόμο του υποβιβασμού για τη Β' ΕΣΚΑ κι αυτή ήταν μία σημαδιακή ημερομηνία για τον σύλλογο. Διότι από εκείνη την ημερομηνία ξεκίνησε το... restart και μαζί η ανοδική πορεία. Για να φτάσει η ομάδα να διεκδικήσει το εισιτήριο της ανόδου μέσω των μπαράζ και πλέον να είναι η επιλαχούσα από την ΕΟΚ για να συμπληρώσει το παζλ της Α2.

Μία πρόσκληση-πρόκληση, την οποία αποδεχθήκαμε άπαντες στο σωματείο και πλέον ανασκουμπωνόμαστε, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα επιτρέψουν στην ομάδα μας να έχει μία αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα.

Δικαιώνοντας όλους όσοι έχουμε πιστέψει από την αρχή σ' αυτή την επιλογή...

Α2, ερχόμαστε...!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr