Α2 Ανδρων | Ανακοίνωσε προπονητή και Μιχάλη Λιάπη ο Ηρακλής

Ο Γιάννης Ντάγιος Προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ

Το τμήμα μπάσκετ του HΡΑΚΛΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Προπονητή Γιάννη Ντάγιο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και του εύχεται κάθε επιτυχία και δύναμη.

 Ο Γιάννης Ντάγιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 και μετά το πέρασμα του ως παίκτης από τον Αχιλλέα Θερμαϊκού ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ακαδημία «Αστέρια» του Θόδωρου Ροδόπουλου απ’ το 2009. Διετέλεσε βοηθός προπονητή στον ΗΡΑΚΛΗ την περίοδο 2018-2019, οδήγησε την Ομάδα και ως πρώτος προπονητής εκείνη τη σεζόν και συνέχισε, μετά από ένα πέρασμα στον Αριστοτέλη Φλώρινας, και πάλι ως τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΗΡΑΚΛΗ και προπονητής της Εφηβικής ομάδας, όπου κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Coach του ΗΡΑΚΛΗ τονίζει σχετικά με τη νέα προσπάθεια: «Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη Ομάδα είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και πως όταν σε καλεί, παραμένει πάντα μια μεγάλη πρόκληση για όλους. Θα δουλέψουμε σκληρά, χωρίς πολλά λόγια, ο χρόνος είναι εναντίον μας, οι συνθήκες δύσκολες, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου εμείς θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και θα επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια και να είναι βέβαιοι πως όποιος φορέσει τη φανέλα μας θα τη «ματώνει» σε κάθε αγώνα».  

Ο Μιχάλης Λιάπης επιστρέφει στον ΗΡΑΚΛΗ!

Το τμήμα Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ ανακοινώνει την ένταξη στην Ομάδα μας του Μιχάλη Λιάπη (27, 1.92, γκαρντ) για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και επίτευξη των στόχων, ομαδικών και ατομικών. Μιχάλη καλώς ήλθες και πάλι στο Ιβανώφειο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ημερ/νία Γέννησης: 11/03/1995

Ύψος: 1,92

Θέση: SHOOTING GUARD

Εθνικότητα: Ελληνική

Προηγούμενες Ομάδες: ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Πολιτέκνικα Ιάσι, Γκρίνταβικ, ΗΡΑΚΛΗΣ, Κουγερέδο, Κολοσσός, Μεσολόγγι

Ο Μιχάλης Λιάπης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 11 Μαρτίου του 1995 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον ΕΟ Σταυρούπολης. Το 2009 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ και το 2011 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ανδρική ομάδα.

Εκεί έμεινε ως το 2016, καθώς εκείνο το καλοκαίρι μετακόμισε στη Ρόδο, για λογαριασμό του Κολοσσού. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρουμανία και την Πολιτέκνικα Ιάσι, ενώ το καλοκαίρι του 2018 αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στην Ισλανδία και την Γκρίνταβικ.

Τη σεζόν 2018/19 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΗΡΑΚΛΗ, τον οποίο βοήθησε στο πρωτάθλημα της Α2 για την επιστροφή στην φυσική του θέση, στην Α1, ενώ μετά έπαιξε στην Ισπανία και την Κουγερέδο. Συνέχισε στον Κολοσσό Ρόδου, πέρσι στο Μεσολόγγι και φέτος επιστρέφει στον ΗΡΑΚΛΗ!

Μιχάλη, καλή δύναμη, θα είμαστε στο πλευρό σου στα πάντα!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr