Κοροϊβος | Άτυχη στιγμή η λεκτική επίθεση.. δεν θα δεχθουμε σκιές

Η ανακοίνωση του Κοροϊβου Αμαλιαδας με αφορμή τα όσα έγινα χθες στο φιλικό με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ.Α Κόροιβος ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν προτίθεται να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας μας, πόσο δε όταν μιλάμε για ένα φιλικό.

Ο χθεσινός αγώνας με την ομάδα του Χ. Τρικούπη ήταν επίσημος φιλικός αγώνας με 3 ορισμένους διαιτητές, που σημαίνει ότι οι κανόνες παιδιάς έχουν εφαρμογή κατά την αντικειμενική κρίση τους.

Η απόφαση της ομάδας του Μεσολογγίου να φύγει από το γήπεδο και να διακοπεί οριστικά ο φιλικός αγώνας στέρησε και από τους διαιτητές το δικαίωμα να εφαρμόσουν τους αντίστοιχους κανονισμούς, όπως προβλέπεται. Σε κάθε περίπτωση παραδεχθήκαμε ότι η λεκτική επίθεση ήταν μια άτυχη στιγμή και ζητήσαμε κατά επανάληψη να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο αγώνας, όμως δεν υπήρχε ανταπόκριση.

Αυτό όμως που δεν θα δεχθούμε , είναι σκιές για την στάση και την συμπεριφορά του κόσμου και της έδρας του κλειστού της Ήλιδας. Από το 2010 ο Κόροιβος αγωνίζεται σε επίπεδο Α1 και Α2 εθνικών κατηγοριών σε αυτό το γήπεδο, που είναι ένα από τα πραγματικά στολίδια του Ελληνικού μπάσκετ, και ουδέποτε δημιούργησε επεισόδια και έκτροπα, για αυτό άλλωστε και στα 4 χρόνια της παρουσίας του στην basket league πήρε 3 βραβεία fair play ή αλλιώς «ευ αγωνίζεσθαι »!!!

Τέλος επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με την συμπαθή ομάδα του Χ. Τρικούπη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr