Η 2η μέρα του 4ου τουρνουά "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" (vid)

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το 4ο τουρνουά "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" που διοργάνωσε η ομάδα μας.

Στον αγώνα της Κυριακής η ομάδα του Λαυρίου κέρδισε με 74 - 55 την ομάδα μας.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πήρε μικρή διαφορά στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου και ξέφυγε στο σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μείωσε τη διαφορά που έκλεισε στο +19 για το Λαύριο.

Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν οι ακόλουθες βραβεύσεις:

- Ο Νίκος Καρβελάς εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας βράβευσε την Αγγελική Χαλιμούδρα που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

- Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Γεωργαντάς βράβευσε το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

- Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος βράβευσε την ομάδα του Λαυρίου, με την πλακέτα να την παραλαμβάνει ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Γερομιχαλός.

- Η Αγάθη Σαπλαούρα, αδερφή της Μαργαρίτας, βράβευσε την Ελευθερία Μπαλού ως την πιο πιστή φίλαθλο της ομάδας μας την περσινή χρονιά.

- Η μητέρα της Μαργαρίτας, Έλενα Παπαγιάννη βράβευσε το Γεώργιο Καρτέρη για την επιτυχία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

- Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας ο Παναγιώτης Κόκκαλης βράβευσε το Θεόδωρο Φασούλα για την επιτυχία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις και

- Η οικογένεια της Μαργαρίτας βράβευσε τους πρώην προέδρους της ομάδας μας Περικλή Γερμανό και Ντίνο Τσιαμάκη, που με δική τους πρωτοβουλία ξεκίνησε η διοργάνωση του τουρνουά στη μνήμη της αγαπημένης μας Μαργαρίτας.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΛΑΥΡΙΟ MEGA BOLT  55 - 74.

Δεκάλεπτα: 20 - 27, 9 - 29, 14 - 9, 12 - 9.

Διαιτητές: Δαρλαμήτσος - Λιότσος - Κανελλόπουλος.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Ντίνος Καλαμπάκος): Γαλαζούλας, Νικολαΐδης 3(1), Τζον 18(3), Ντουζίδης 2, Μπαζίνας Π., Καφέζας, Τσούκας, Τσουργιάννης 6, Κυριλής 5(1), Φίσερ 6, Μπαζίνας Α. 10, Μπαρδάκας 5.

ΛΑΥΡΙΟ MEGA BOLT (Χρήστος Σερέλης): Φλαγκ 3(1), Κόουλ 10(2), Καρακώστας 7(1), Αϊβαζίδης 11(1), Νικολαΐδης Αλ. 4, Νικολαΐδης Απ. 3, Πιλάβιος 5(1), Ζάρας 6(2), Δεϊμέζης, Σπρίντζιος 5(1), Τέιλορ 4, Τζόνσον 3(1), Γερομιχαλός 2, Βουλγαρόπουλος 1, Κουάθ 10.

Το βίντεο με τις βραβεύσεις:

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr